reklama
karolkaz
Fanka BB :)
Fionka- zabawki Canpola są ok choć nie wszystkie a kupić je można w sklepach dla dzidziusiów lub większych np. w Smyku
Azik- ale numer z pocztą!!! współczuję , ja kiedyś płaciłam dużą kwotę i pieniądze też zaginęły!!! Ale reklamacja poskutkowała
Azik- ale numer z pocztą!!! współczuję , ja kiedyś płaciłam dużą kwotę i pieniądze też zaginęły!!! Ale reklamacja poskutkowała
M
mamaoli
Gość
fionka ZWYKłe grzechotki kupisz napewno w każdym hipermarkecie
ja w swojej mieścinie mam kilka sklepów i naprawde dużo różnych zwykłych zabawek, ostatnio zakupiłam gryzak wodny za całe 3 zł i ciągle jest w Maksiowej buzi
ale troche zostało po siostrze więc dużo nie muszę kupować
ja w swojej mieścinie mam kilka sklepów i naprawde dużo różnych zwykłych zabawek, ostatnio zakupiłam gryzak wodny za całe 3 zł i ciągle jest w Maksiowej buzi
ale troche zostało po siostrze więc dużo nie muszę kupować
K
KingaP
Gość
catherinka pisze:Kinga, dzięki, czekam cierpliwie!!! A co do krzesełka do karmienia, to Filip też ma już obiecane od siostry Marcina No ale to jeszcze troszkę czasu mamy, żeby poszukać fajnego
Kasiu, doszły? Bo do AniM doszły
kaśka76 pisze:Fionka: u mnie z awizami to samo
Czy oni się zmówili????
U mnie też tak robi.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Azik, oby się szybko przesyłka "znalazła"!
Fionka, to są chyba powszechne zwyczaje u listonoszy... A co do grzechotek to w hipermarketach, na sali - polecam!
KingaP, doszlo - dzięki wielkie, dużo tych fotek napstrykałaś - super! Dzięki!!!
Fionka, to są chyba powszechne zwyczaje u listonoszy... A co do grzechotek to w hipermarketach, na sali - polecam!
KingaP, doszlo - dzięki wielkie, dużo tych fotek napstrykałaś - super! Dzięki!!!
reklama
A
azik
Gość
ja na swojego stałego listonosza narzekać nie mogę -facet jest po prostu super. większe koperty dostarcza bezposrednio na 7 piętro
ale od paczek są inni listonosze...
ale od paczek są inni listonosze...
Podziel się: