reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

zawsze podziwiałam organizację pracy na p[oczcie polskiej
ostatnio pan listonosz ma nowy system pracy, nie fatyguje się z awizowanymi przesyłkami tylko wpycha awiza do skrzynek i ma w d....

reklama
Fionka- zabawki Canpola są ok choć nie wszystkie a kupić je można w sklepach dla dzidziusiów lub większych np. w Smyku

Azik- ale numer z pocztą!!! współczuję , ja kiedyś płaciłam dużą kwotę i pieniądze też zaginęły!!! Ale reklamacja poskutkowała

fionka ZWYKłe grzechotki kupisz napewno w każdym hipermarkecie
ja w swojej mieścinie mam kilka sklepów i naprawde dużo różnych zwykłych zabawek, ostatnio zakupiłam gryzak wodny za całe 3 zł i ciągle jest w Maksiowej buzi :)
ale troche zostało po siostrze więc dużo nie muszę kupować ;)

catherinka pisze:
Kinga, dzięki, czekam cierpliwie!!! :) A co do krzesełka do karmienia, to Filip też ma już obiecane od siostry Marcina :) No ale to jeszcze troszkę czasu mamy, żeby poszukać fajnego :)

Kasiu, doszły? Bo do AniM doszły :)

Azik, oby się szybko przesyłka "znalazła"!

Fionka, to są chyba powszechne zwyczaje u listonoszy... A co do grzechotek to w hipermarketach, na sali - polecam! :)

KingaP, doszlo - dzięki wielkie, dużo tych fotek napstrykałaś - super! Dzięki!!! ;)

reklama
ja na swojego stałego listonosza narzekać nie mogę -facet jest po prostu super. większe koperty dostarcza bezposrednio na 7 piętro :)

ale od paczek są inni listonosze...

Do góry