reklama
karolkaz
Fanka BB :)
Fionka- zabawki Canpola są ok choć nie wszystkie a kupić je można w sklepach dla dzidziusiów lub większych np. w Smyku
Azik- ale numer z pocztą!!! współczuję , ja kiedyś płaciłam dużą kwotę i pieniądze też zaginęły!!! Ale reklamacja poskutkowała
Azik- ale numer z pocztą!!! współczuję , ja kiedyś płaciłam dużą kwotę i pieniądze też zaginęły!!! Ale reklamacja poskutkowała
M
mamaoli
Gość
fionka ZWYKłe grzechotki kupisz napewno w każdym hipermarkecie
ja w swojej mieścinie mam kilka sklepów i naprawde dużo różnych zwykłych zabawek, ostatnio zakupiłam gryzak wodny za całe 3 zł i ciągle jest w Maksiowej buzi
ale troche zostało po siostrze więc dużo nie muszę kupować
ja w swojej mieścinie mam kilka sklepów i naprawde dużo różnych zwykłych zabawek, ostatnio zakupiłam gryzak wodny za całe 3 zł i ciągle jest w Maksiowej buzi
ale troche zostało po siostrze więc dużo nie muszę kupować
K
KingaP
Gość
catherinka pisze:Kinga, dzięki, czekam cierpliwie!!!A co do krzesełka do karmienia, to Filip też ma już obiecane od siostry Marcina
No ale to jeszcze troszkę czasu mamy, żeby poszukać fajnego
Kasiu, doszły? Bo do AniM doszły![]()
kaśka76 pisze:Fionka: u mnie z awizami to samo
Czy oni się zmówili????
U mnie też tak robi.
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Azik, oby się szybko przesyłka "znalazła"!
Fionka, to są chyba powszechne zwyczaje u listonoszy... A co do grzechotek to w hipermarketach, na sali - polecam!
KingaP, doszlo - dzięki wielkie, dużo tych fotek napstrykałaś - super! Dzięki!!!
Fionka, to są chyba powszechne zwyczaje u listonoszy... A co do grzechotek to w hipermarketach, na sali - polecam!
KingaP, doszlo - dzięki wielkie, dużo tych fotek napstrykałaś - super! Dzięki!!!
reklama
A
azik
Gość
ja na swojego stałego listonosza narzekać nie mogę -facet jest po prostu super. większe koperty dostarcza bezposrednio na 7 piętro 
ale od paczek są inni listonosze...
ale od paczek są inni listonosze...
Podziel się: