reklama
A
azik
Gość
KingaP pisze:aśka! zaskakujesz mnie swoim wyborem. Kiedyś mówiłaś, żebyśmy kupowały wysokie wózki.
Bardzo podoba mi się Twój (i fionki) wybór. Masz Graco jest podobny i jesteśmy z niego baardzo zadowoleni. Odpadła nam tylko częśc blokująca koło, ale reklamacja została rozpatrzona bez konieczności oddania wózka.
wysokie gondole, spacerówki wszedzie sie - w roanie również.
a powiem Ci że miałam ochotę kupić sobie maritke sztruksową (cudo) tylko że waga mnie w per perego zachwyciła
słucham waszych (Twoich) wypoiwedzi o prowadzeniu na wózkach z kołami nie dmuchanymi i myslę że może być OK.
w per perego koła maja srednicę 19 cm i wydają mi sie dość duże.
per perego w poóraniauu do mojej prasaolki deltimu to cud - a wazy tyle samo.
Suszi - wózek z pomopowanymi kołami - to polecam sliczną i dobra maritke roana - naprawde warto.
teraz żegnam się z roankie po dwóch intensywanych latach użytkowania i jest najlepszym i najładniejszym wózkiem ze wszystkich dostepnym z pompowanymi kołami (ale jestem subiektywana
kolezanka która rodzi we wrzesniu i ogląda teraz wózki - nastawionajeste na maritkę, szef hurtowni w szczecinie mimo że miał do wyboru wszyskti możliwe rodzxaje wózków dla wnuczki (od producentów w prezencie) wybrał maritkę.
świetny wózek i nie obcizający az tak kieszeni.
z tym że dla dziecka powyżej 5 miesiąca warto myślec już o lżejjszych rozwiązaniach a na wedrówki po lasach i górach wybrac dobre nosidło ze stelażem (ja mam lafumę i sobie chwalę)
ale się rozpisałam
no i chyba wezmę per perego
K
KingaP
Gość
No i wtedy umówimy sie na spotkanie zapoznawcze naszych dzieci, bo Bartek nie będzie oglądał Karoliny z "wysokości" A kiedy dostaniesz ten wózek?
A
azik
Gość
pewnie w pn
A
azik
Gość
kaśka76 pisze:Aśka: to kupiłaś w końcu na allegro?
no
anian
Fanka BB :)
azik pisze:kaśka76 pisze:Aśka: to kupiłaś w końcu na allegro?
no
gratulacje dla nowego Bartusiowego pojazdu :laugh:
Suszi- podpisuje sie obiema lapkami pod zaletami roana wymienionymi przez Azik.
Ja mam wokol siebie tylko bardzo trudne tereny- takie na prawdziwego terenowca. Jezdzimy naszym roanem marita po gruzie (to nie zwirek tylko wielkie kamienie), gorkach i dolkach (na lakach w okolo) i Ola swietnie jest amortyzowana nawet na najwiekszych nierownosciach. Moj maz potrafil tez tym wozkiem, oczywiscie z Ola spiaca w srodku , przejechac przez zaorane pole ;D (tzn. takie, ktore kiedys bylo zaorane, potem te bruzdy tak zaschly i bylo cale pofalowane).
Na razie jezdzimy w gondoli (na plasko, chociaz ma regulowany spod, mozna potem bedzie podniescja do pozycji polsiedzacej).
Wcale nie jest jej w srodku goraco, mimo braku takiej siateczki, bo budke z tylu mozna odpiac i dowolnie ja ustawiac (zeby np. cien robic).
Ciekawa jestem jak nam sie spacerowka bedzie podobala
Aha- wozek wazy jakies 15 kg, ale prowadzi sie leciutko (mimo braku skretnych kol). Jest bardzo stabilny i skretny.
Ja mam wokol siebie tylko bardzo trudne tereny- takie na prawdziwego terenowca. Jezdzimy naszym roanem marita po gruzie (to nie zwirek tylko wielkie kamienie), gorkach i dolkach (na lakach w okolo) i Ola swietnie jest amortyzowana nawet na najwiekszych nierownosciach. Moj maz potrafil tez tym wozkiem, oczywiscie z Ola spiaca w srodku , przejechac przez zaorane pole ;D (tzn. takie, ktore kiedys bylo zaorane, potem te bruzdy tak zaschly i bylo cale pofalowane).
Na razie jezdzimy w gondoli (na plasko, chociaz ma regulowany spod, mozna potem bedzie podniescja do pozycji polsiedzacej).
Wcale nie jest jej w srodku goraco, mimo braku takiej siateczki, bo budke z tylu mozna odpiac i dowolnie ja ustawiac (zeby np. cien robic).
Ciekawa jestem jak nam sie spacerowka bedzie podobala
Aha- wozek wazy jakies 15 kg, ale prowadzi sie leciutko (mimo braku skretnych kol). Jest bardzo stabilny i skretny.
reklama
Podziel się: