reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Ja też kupiłam album "Pierwsze 5 lat" z pięknymi zdjęciami dzieci. Fajna rzecz. Ostatnio powypełniałam co się dało, wkleiłam pamiątki, zdjęcia, kosmyk włosków, itp.

A ciuszki już też na 74 co najmniej...

reklama
tak tak albumik pierwsz rzecz jaka wolalam jak mlody sie urodzil
za kilka lat powspominam....

kinga tak tanio? musze sie koniecznie jutro wybrac i obadac sprawe

KingaP pisze:
anian! PIERNIKU!!! Ty mnie za słówka łapiesz... Wstydź się!!!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

albumy dla dziecka mam dwa. Jeden z Kubusiem na pierwszy rok i jeden ze zdjęciami dzieci na 5 lat. I jestem dzielna, bo uzupełniam w miarę systematycznie :)

Dzięki dziewczyny za rady dotyczące wózeczka, póki co dalej jeździmy naszym starym, w sumie przydałoby się go opchnąć i dopiero kupić nowy, bo za bardzo kasy ni ma :(.
Kinga, a w jakim formacie odbitka jest za 26 groszy?
Pytiaco to za album, o którym była mowa?

suszi, 10 na 15 :)

sylwia my na próbe damy kilka do odbicia i zobaczymy jakie one są, jak będą ładne, to powybieramy resztę i zrobimy. 100 zdjęć za 26 zł... a 300 za 75

a kupony na te tanie zdjęcia są w gazetce z promocjami :)

ponieważ anian jesy moją kumpelką po fachu ;D , postanowiłam ją ponaśladować...

pytia pisze:
Ja też kupiłam album "Pierwsze 5 lat" z pięknymi zdjęciami dzieci. Fajna rzecz. Ostatnio powypełniałam co się dało, wkleiłam pamiątki, zdjęcia, kosmyk włosków, itp.

A ciuszki już też na 74 co najmniej...

pytia! ciuszki powklejałaś??? >:D >:D >:D

bardzo Was proszę: BĄDŹCIE DLA MNIE LITOŚCIWE... PROOOSZĘ :)

az mi sie wierzyc nie chce ze tak tanio i ten rozmiar
super ze jest BB no i ty kinga ;)
a to trzeba miec kupon zeby tak tanio?

Ja tez kupiłam albumik niedawno powoli wypełniam ::)
a można go kupić cyba w kazdej ksiegarni itp ja kupiłam w tesco CZEść TO JA

reklama
Do góry