reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
aśka! zaskakujesz mnie swoim wyborem. Kiedyś mówiłaś, żebyśmy kupowały wysokie wózki.

Bardzo podoba mi się Twój (i fionki) wybór. Masz Graco jest podobny i jesteśmy z niego baardzo zadowoleni. Odpadła nam tylko częśc blokująca koło, ale reklamacja została rozpatrzona bez konieczności oddania wózka.

A ja będę Was  zanudzać dopóki się nie dowiem:
Czy któraś z Was jeżdzi na spacery po wertepach i ma prz tym wózek z którego jest zadowolona?

suszi pisze:
A ja będę Was  zanudzać dopóki się nie dowiem:
Czy któraś z Was jeżdzi na spacery po wertepach i ma prz tym wózek z którego jest zadowolona?

ja dziś jechałam po dziurawych chodnikach i jak już nauczyłam się jeźdzoć wózkiem to było dobrze :)

mój też po wertepach prowadzi się bardzo dobrze :) Wprawdzie ma małe, plastikowe koła, ale jest ok :)

Anian, jesli Twoje przednie koła są skrętne, to trzeba je blokować. Tak przynamniej jest w mojej instrukcji obsługi

Anian , tyle ,że ja prawie zawsze po łące jeżdżę i to nie chodzi tylko o moją wygodę , tylko ,żeby Zosią tak nie trzepało.Z teraz wożę ją na siedzisku opera bebe conforta i na stelażu bez pompowanych kółek, to siedzisko nie rozkłada się na płasko i ona niedojże w nienaturalnej pozycji jest(no bo w końcu sama jeszcze nie siedzi), to jeszcze strasznie nią trzepie przy tej jeździe po łące.Muszę czym prędzej wózek zmienić.

KingaP pisze:
Anian, jesli Twoje przednie koła są skrętne, to trzeba je blokować. Tak przynamniej jest w mojej instrukcji obsługi

nie mam instrukcji obsługi, ale zastosuję się do Twojej rady

suszi ja zostałam zmuszona przez Małą :laugh: ... a w jeździe po łąkach i bezdrożach to Ci nie pomogę, bo u mnie takowych brak ;)

reklama
Do góry