reklama
A
azik
Gość
Widziałam pozytywy, sądze że wózki sa OK - tylko czy nie będę miała pecha...
Fionka - powiedz mi czy budka jest też głeboka jak dziecko jest rozłożone na leżąco?
Fionka - powiedz mi czy budka jest też głeboka jak dziecko jest rozłożone na leżąco?
A
azik
Gość
Kasiu - na wiosne kiedy wój urwis będzie miał już te 14-15 miesięcy to lepiej kupić per perego laski (parasolki) - czyli np pliko 3
A
azik
Gość
pliko lepsze dla takiego dużego bo się lepiej składa
ja swoją parasolkę deltimu zostawiam jeszcze dla Bartka - bo to wózek wygodny w transporcie a dla chodzącego dziecka idealny
ja swoją parasolkę deltimu zostawiam jeszcze dla Bartka - bo to wózek wygodny w transporcie a dla chodzącego dziecka idealny
anian
Fanka BB :)
azik pisze:a jak duze ma koła? pytam o sprinta Aniu, widziałąm też luckiego w necie (ten z przekładaną rączką)
średnica kółek to ok. 24 cm
Już mamy nową furę, przetestowana i zaakceptowana!!! Mała grzecznie "siedziała" i obserwowała świat ;D
azik pisze:Widziałam pozytywy, sądze że wózki sa OK - tylko czy nie będę miała pecha...
Azik kiedy wózek jest w opcji leżąco to budka dochodzi mniej więcej do połowy siedziska także dosyć głęboko
M
mamaoli
Gość
anian, a ile kosztowała? jesli mozna zapytać
ja tez własnie mam zamiar zakupić spacerówke na allegro
(pokazywałam Wam juz fotke)
czekam tylko na niebieski kolor bo inne nie bardzo mi pasują
ja tez własnie mam zamiar zakupić spacerówke na allegro
(pokazywałam Wam juz fotke)
czekam tylko na niebieski kolor bo inne nie bardzo mi pasują
reklama
A
azik
Gość
Dzieki Aniu - cena kusząca - ale chyba stanie na per perego...
walcze ze sobą
walcze ze sobą
Podziel się: