reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
KingaP- ja czasami piorę ciuszki Antkowe w 90 i nic się nie dzieje.Także nic się nie martw. :)Na tłuste plamy dobry jest też luwik , prosto na plame i do praki (jeśli to dziecinne rzeczy to lepiej wypłukać kilka razy). 8)

kurcze no to zdecydowałam się na A3 Per perego - ale mam problem

moge kupic bez pokrycia na nózki i bez folii za 900 zł (ale troche tego szkoda)
moge kupić na allegro za 870 + 20 zł przesyłka ze szystkim zle bez polskeij gwarancji
moge kupoić niormalnie cana ok 1212 do 1230

i co byscie poradziły ?

reklama
też się Asiu nad tym zastanawiałam (opcja z allegro)...i wybrałam całkiem inny wózek (babydesign model sprint) i teraz wacham się nad kolorem.
A u mnie zdecydowało to, że ten ma pokrowiec na nóżki (stwierdziłam, że to musi być)
Ale najbliższa byłaby opcja z allegro :)

Do góry