reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

pytia - voyagery też są super ja nawet się zastanawiałam nad nim , ale jednak zakochałam się w tych trzech kółkach X-landera

aziku- ta chusta o której mówiłam jest uszyta ze 100 % lnu więc dzidzia się nie ma szans spocić (Antek był na dworze w ok.30 stopniach przez 3 godziny i nic się nie spocił). Azik to nosidełko chicco o którym mówiłaś jest na brzuszek powiedz ile ono kosztuje - my się interesujemy czymś takim także :)

reklama
Kiedyś chyba z godzinę gość w skelpie prezentował nam peg perego, tylko cena była trochę za wysok, ale Fionka - fajny wózekczek! :)

a ja w przyszłym roku kupię na bank peg perego albo pliko P3 lub atlantico (jest ich sporo po sklepach, a niestety wyszły już z produkcji). atlantico chyba odkupię od koleżanki - jest z niego megazadowolona.

Pytia: gdzieś czytałam, że podobno dobre są parasolki coneco. widziałam takową na mieście - bardzo mi sięspodobała.

kasiula matula pisze:
dziewczyny poradzcie co do nosidełka na brzuch dla malucha
co pradwa mam od kuzynka ale jest beznadziejne Emi nie cierpi w nim być i wygina mi sie na wszystkie strony jest materiałowe i wcale sobie z nim nie radze
polećcie co macie bo zdecydowałam sie kupić nowe inne lepsze

Kasia - mam nosidełko chico go i Maks nie znosi tej formy transportu, choć zamierzam znowu spróbować nad morzem
chusty też nie kupię bo Maks chyba nie lubi takich skulonych pozycji, nawet na rękach nie lubi być za długo noszony

kaśka76 pisze:
Pytia: gdzieś czytałam, że podobno dobre są parasolki coneco. widziałam takową na mieście - bardzo mi sięspodobała.

ja mam parasolke deltimu - rozkałdana do leżenie - porównywalna do coceco - ma więcej ciekawszych szczegółó - a wybierałam pomiędzy deltimem, tako i coneco.

ale polecam tylko nie pamiętam nazwy super parasolkę ale bez rozkładania do leżenia - ale wazy ok 4 kg i jest super stabilna isztywna - nie z tych hipermarketowych.

jak wpadnę do sklepu to spisze namiary - ale to i tak na później bo nie rozkłada isę do całkowitego lezenia - nowość sprzed ok 3 miesięcy

te parasolki ;lepsze tako, coneco czy deltim ważą swoje 8 kg - ale maja wszystkie paskudne koła na te nasze wspaniałe drogi... jak nie musiałam korzystać z tego lżejszego wózeczka wolałam Piotrka wozić w roanie na pompowanych kółeczkach.

reklama
Koga, mamy chustę Bebelulu i Marcin tak układa Filipa, że nie jest skulony, praktycznie leży tak jakby leżał na pleckach. Ale długo zeszo, zanim mąż wyćwiczył odpowiednią pozycję i sposób wkładania do chusty Filipa :) Myślę, że chusta bardziej przyda się później - oszczędzi trochę ręce :)

Do góry