reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

karolkaz pisze:
Azik - gondolka w X-Landerze jest taka jak w przeciętnym wózku, nasz bobas jest bardzo wysoki i nie narzekamy. Te gondolki są takie same jak w Quinny. Masz racje 4 kołowce też są fajne . :)

w porównaniu z gondolką roana gondolka xlandera to kołyska...
mój Bartek nie wchodzi już w gondolkę roana, a w nia wwchodzi gondolka x-landera - to jest różnica :)

reklama
karolkaz pisze:
Fajną formą transportu dzidziusia jest chusta do noszenia (my mamy Bebelulu). Wczoraj byliśmy z Antkiem w Manufakturze (Łódzkie centrum handlowe) i budzilismy wielkie zainteresowanie , każdy pytał jaka jest taka chusta i czy dziecku się podoba? Więc z naszych obserwacji- Antoś był zadowolony , byliśmy tak ok 3 godzin i mały 3/4 spaceru spał , potem był przewinięty i nakarmiony i nadal zadowolony.

zastanawiałam się nad taką chustą - ale wydaje mi się że w te upały dziecko moze się w niej ugotowac - oglądałam ja u koleżanki, w sumie sposób noszenia fajny - ale sama nie chciałaby, siedziec tak opatulona w temperaturze 30 stopni na dworzu, hmmm

Suszi, musisz je umieścić na wątku zdjęciowym!
Też zastanawiałam się nad Bebe confort, dobrze, że wybrałam w końcu Roana Maritę :) Teraz to przydałby Ci się wózek raczej spacerwoy co? No bo w gondoli to już mniej niż więcej Zosia pojeździ.

dziewczyny poradzcie co do nosidełka na brzuch dla malucha
co pradwa mam od kuzynka ale jest beznadziejne Emi nie cierpi w nim być i wygina mi sie na wszystkie strony jest materiałowe i wcale sobie z nim nie radze
polećcie co macie bo zdecydowałam sie kupić nowe inne lepsze

kasiula - wiekszość nosidełek jest do ok 9 kg - zastanów się czy warto kupować.

chusty są fajne bo i beda na potem - ale teraz wydają mi się za upalne

ja mam nosidełko chicco go - przeżyło Piotrka i tearz czasami używam go przy Bartku - dobre ale nie rewelacja.

z tym nosidelkiem- plecaczkiem to klopot jest wiekszosc tak jak pisala azik jest do 9 kilo a nasze maluszi juz sie do tej wagi zblizaja, jednak lekarze zabraniaja nosic dziecka dopoki nie zacznie siedziec a wtedy to jest juz chyba ciezsze niz 9 kilo prawda ??? ::)

nosideło na brzuch jest od mmomentu kiedy dzidzia trzyma główkę - tzn od ok 3 miesiaca i do ok 9 kg

nosidełko krzesełko na plecy jest od momentu kiedy dziecko pewnie siedzi czyli ok 6 miesiaca do ok 15 kg

kupiliśmy dzisiaj spacerówkę peg peregro ::) jestem nią zachwycona!!! ;D ;D ;D, wiele znajomych próbowało mnie do tej firmy przekonać a ja byłam sceptyczna bardzo i chyba będę musiał zwrócić im honor ::) ;D

reklama
Do góry