reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

a ja mam chyba za słaby kregosłup ::)
w nosidełku raz próbowałam Maksia nosić (jeszcze jak lżejszy był) i nie dam rady
nie mam chusty ale to chyba nie dla mnie :)

reklama
catherinka pisze:
Koga, mamy chustę Bebelulu i Marcin tak układa Filipa, że nie jest skulony, praktycznie leży tak jakby leżał na pleckach. Ale długo zeszo, zanim mąż wyćwiczył odpowiednią pozycję i sposób wkładania do chusty Filipa :) Myślę, że chusta bardziej przyda się później - oszczędzi trochę ręce :)

catherinka - a moze wkleiłabyś jakieś zdjątko z Filipkiem w chuście?

agawa - nam zespuł sie mechanizm montowania koła na ośce (dostał się do środka piasek), napisałam do sklepu, w którym kupowałam wózek (a kupowałam przez internet) i przysłali mi kurierem nową część (w ramach gwarancji, więc nic nie zapłaciłam ani za część, ani za przesyłkę). Może też tak spróbujesz.

karolka i pozostałe dziewczyny - abysmu mogły oglądac zdjęcia poza wątkiem zdjęciowym nie można ich załączać poprzez opcję załączniki ale trezba wklejać np przy pomocy imageshack

pytia pisze:
agawa - nam zespuł sie mechanizm montowania koła na ośce (dostał się do środka piasek), napisałam do sklepu, w którym kupowałam wózek (a kupowałam przez internet) i przysłali mi kurierem nową część (w ramach gwarancji, więc nic nie zapłaciłam ani za część, ani za przesyłkę). Może też tak spróbujesz.
dzięki pytia za info jutro pisze do sklepu. też kupowałam przez net :)

reklama
azik pisze:
karolka i pozostałe dziewczyny - abysmu mogły oglądac zdjęcia poza wątkiem zdjęciowym nie można ich załączać poprzez opcję załączniki ale trezba wklejać np przy pomocy imageshack
azik - mam prośbę o kilka podpowiedzi, mam zdjęcie chce je wam pokazać i co dalej?

Do góry