reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
no u nas też WD40 do kółeczek :)

azik, chętnie obejrzałabym ten wózek na żywo tylko niewiem czy gdzieś znajdę :)
z resztą nigdy nic nie kupowałam na allegro
narazie się zarejstrowałam ;)

KingaP pisze:
Wy przy nastepnych wózkach dostaniecie rabat za wierność firmie :)

My jesteśmy baaaaaaardzo zadowoleni z graco. dzis Karola pierwszy raz jechała przypięta pasami.

Wczoraj chciała się podnosic do siedzenia.

Kinga a jaki typ graco masz?

Widzę że dużo piszecie o wózkach. My zakupliśmy wielofunkcyjny wózeczek X-Lander XT gondola, spacerówka fotelik samochodowy. Gondolkę wypinam z adapterów i mam lekki stelaż, spacerówka też ekstra wygląda -niedługo już zaczniemy z niej korzystać. Ważne że fotelik też można wpiąć do stelaża. Wożek ma duże pompowane koła (ten model jest trzykołowy- przednie kółeczko obrotowe dzięki czemu wózek można prowadzić właściwie jedną ręką)Ten wózek mogłabym polecić każdemu. a cena naprawdę jest super bo za tzy części zapłaciliśmy ok 1500 zł (zakupu dokonywaliśmy w Częstochowie w sklepie firmowym Deltima - bo oni są dystrybutorami X-Landerów. A wózek przypomina Quinny które koszują jeszcze raz tyle, więc myślę że warto było. Polecam wszystkim!!! :)

x landery sa fajne ale jakbym miała kupować to czterokołowca.

to mój drugi typ po roanie - tylko minusem x landera sa bardzo małe gondolki.

fionka pisze:
ja swój wielofunkcyjny wstawiam do komisu i kupujemy lekką spacerówkę peg peregro
jak będę miała drugie dziecko to napewno nie kupię "klamota"  ::) tylko samą gondolkę

:laugh: dokladnie to samo wczoraj mezulkowi powiedzialam :laugh:

Fajną formą transportu dzidziusia jest chusta do noszenia (my mamy Bebelulu). Wczoraj byliśmy z Antkiem w Manufakturze (Łódzkie centrum handlowe) i budzilismy wielkie zainteresowanie , każdy pytał jaka jest taka chusta i czy dziecku się podoba? Więc z naszych obserwacji- Antoś był zadowolony , byliśmy tak ok 3 godzin i mały 3/4 spaceru spał , potem był przewinięty i nakarmiony i nadal zadowolony.

Azik - gondolka w X-Landerze jest taka jak w przeciętnym wózku, nasz bobas jest bardzo wysoki i nie narzekamy. Te gondolki są takie same jak w Quinny. Masz racje 4 kołowce też są fajne . :)

A ja mam Bebe confort- stelaz, fotelik, gondolkę i siedzisko(kupiliśmy używany zestaw, tzn.stelaż, gondolka i fotelik były używane przez 6 miesięcy, a siedzisko wcale i ogólnie wyglądał prawie jak nowy).Strasznie mi się podobały te wózki, są takie eleganckie, oprócz tego łatwo się wszystko wpina , wypina i składa,no i do autka mieści. Jednak nie jestem zadowolona do końca z zakupu, bo po pierwsze wcale tak często nie zabieramy wózka autem , tylko najczęściej chodzę na spacery blisko domu, a mam tu wokół same łąki i lasek, teren jest strasznie nierówny, a mój stelaż nie ma pompowanych kół , tylko piankowe , a całość jest tak rachityczna ,że za każdym razem mam wrażenie,że wszystko się zaraz rozleci.Wydaje mi się też ,że za mocno Zosią trzęsie, no ale może jestem przewrazliwiona.No i prawie mi się do gongolki nie mieśći , a nie mam odwgi przenieść jej jeszcze na siedzisko.Chyba sprzedam ten wózek, tylko nie wiem, jaki kupić ,żebym w końcu była zadowolona, może coś mi poradzicie?

Z Kazikiem jeżdziłam w pierwszych miesiącach życia 20letnim  wózkiem na takich skórzanych pasach i żałuje teraz ,że się go pozbyłam.Później jeździłam polakiem(na piankowych kołach), od 6tego miesiąca życia, ale on poszedł gdzieś w świat, z resztą też nie byłam z niego bardzo zadowolona, był wielki i nieporęczny, później kupiliśmy spacerówkę taco, która rozwwaliła mi się po niecałym roku używania(od 8miesięcy do 1,5roku)i musiałam zostawić ją na ulicy i kupić inną , bo byliśmy daleko od domui Kaizk sam by nie doszedł( i kupiłam taką tanią spacerówkę coneco, nie z budką , tylko daszkeim)i jeżdził nią już do końca, jednak namęczyłam się przy tym niemiłosiernie.Czy nie ma jakiegoś super wózka , który się nie psuje , jest wygodny dla dzidzi i dla jej mamy?

reklama
Do góry