A ja mam Bebe confort- stelaz, fotelik, gondolkę i siedzisko(kupiliśmy używany zestaw, tzn.stelaż, gondolka i fotelik były używane przez 6 miesięcy, a siedzisko wcale i ogólnie wyglądał prawie jak nowy).Strasznie mi się podobały te wózki, są takie eleganckie, oprócz tego łatwo się wszystko wpina , wypina i składa,no i do autka mieści. Jednak nie jestem zadowolona do końca z zakupu, bo po pierwsze wcale tak często nie zabieramy wózka autem , tylko najczęściej chodzę na spacery blisko domu, a mam tu wokół same łąki i lasek, teren jest strasznie nierówny, a mój stelaż nie ma pompowanych kół , tylko piankowe , a całość jest tak rachityczna ,że za każdym razem mam wrażenie,że wszystko się zaraz rozleci.Wydaje mi się też ,że za mocno Zosią trzęsie, no ale może jestem przewrazliwiona.No i prawie mi się do gongolki nie mieśći , a nie mam odwgi przenieść jej jeszcze na siedzisko.Chyba sprzedam ten wózek, tylko nie wiem, jaki kupić ,żebym w końcu była zadowolona, może coś mi poradzicie?
Z Kazikiem jeżdziłam w pierwszych miesiącach życia 20letnim wózkiem na takich skórzanych pasach i żałuje teraz ,że się go pozbyłam.Później jeździłam polakiem(na piankowych kołach), od 6tego miesiąca życia, ale on poszedł gdzieś w świat, z resztą też nie byłam z niego bardzo zadowolona, był wielki i nieporęczny, później kupiliśmy spacerówkę taco, która rozwwaliła mi się po niecałym roku używania(od 8miesięcy do 1,5roku)i musiałam zostawić ją na ulicy i kupić inną , bo byliśmy daleko od domui Kaizk sam by nie doszedł( i kupiłam taką tanią spacerówkę coneco, nie z budką , tylko daszkeim)i jeżdził nią już do końca, jednak namęczyłam się przy tym niemiłosiernie.Czy nie ma jakiegoś super wózka , który się nie psuje , jest wygodny dla dzidzi i dla jej mamy?