reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

mamaoli pisze:
Maks ma odpiętą już oslone na nóżki jeżdzi zapięty pasami i z podniesionym trochę oparciem, żeby mógł świat oglądać :)
niestety jak jest na leżąco, rozpięty i macha nóżkami to przeszkadza mu plastikowa poręcz, której nie można zdjąc (tylko się odpina z jednej strony) ten wózek mam pożyczony i myślę że niedługo go oddam i kupię jakąś praktyczniejszą spacerówkę

a daloby rade prosic o jakas fotke?? bo moze tez zaczelabym tak wozic malego (pasy i bez oslonki) ::)

reklama
magdalenaB pisze:
mamaoli pisze:
Maks ma odpiętą już oslone na nóżki jeżdzi zapięty pasami i z podniesionym trochę oparciem, żeby mógł świat oglądać :)
niestety jak jest na leżąco, rozpięty i macha nóżkami to przeszkadza mu plastikowa poręcz, której nie można zdjąc (tylko się odpina z jednej strony) ten wózek mam pożyczony i myślę że niedługo go oddam i kupię jakąś praktyczniejszą spacerówkę

a daloby rade prosic o jakas fotke?? bo moze tez zaczelabym tak wozic malego (pasy i bez oslonki)  ::)

Prosze bradzo . Juz wklejem na fotkowy watek:)

myślę o zakupie takiej spacerówki:

16b12ll.jpg

wypatrzyłam wczoraj na allegro
jest przeznaczona dla dzieci od 6 miesiąca do 3 lat
no i cena na moją kieszeń 255zł
jak Wam sie podoba

fajna fajna ;)

ja troche zaluje ze mam taki wozek jaki mam- cholernie ciezki i malo zwrotny. moze jak bedzie mozna to spaceroweczke z jakiegos lekkiego materialu kupie.... ::)

bo te wozki wielkofunkcyjne to sa klamoty
a czytalam przed zakupem wozka ze nie warto takiego kupowac-ale co tam uparlam sie ze taki najbardxiej praktyczny
dobrze ze mieszkam na parterze

reklama
ja swój wielofunkcyjny wstawiam do komisu i kupujemy lekką spacerówkę peg peregro
jak będę miała drugie dziecko to napewno nie kupię "klamota" ::) tylko samą gondolkę

Do góry