reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Na początek tyle ile zdążyłam zrobić:

- body z krótkim rękawem; tu rozm. 68 (wymiary uzupełnię); cena: 13,50

bodykrrek7tz.jpg

bodykrrek15yd.jpg

bodykrrek22yx.jpg

bodykrrek33wc.jpg

-śpiochy z kieszonką; tu kolor żółto-zielony, ale są również inne kombinacje; rozm. 68 - dł. 52-53+stopa, szer.pod pachą 25-26, szer. w pieluszce 27-28; cena 18

piochyzkieszonk11zr.jpg

- body z nadrukiem długi rękaw; tu rozm. 68; dł.37, szer. 23; cena: 14

bodynadrukdrk6zh.jpg

-body z imitacją podwójnych rękawów; są również inne wersje kolorystyczne; tu rozm. 68 (wymiary uzupełnię); cena 15

bodyzpodwjnymdrk1yy.jpg

Fajne te ciuszki  :) i ceny tez  :)

Czy ktoras z mamus korzysta moze z lozeczka podroznego i moglaby mi jakies polecic? planuje zakup takiego lozeczka i nie wiem na co powinnam zwrocic uwage.

nie wiem co mnie naszlo kupilam ostatnio dwa smoczki do butelek z nuka straszne sa
od 0-6m jest taka wielka dziurka ze emi dlawi sie przy kazdym pociagnieciu raz sprobowalam i schowala je w kat

reklama
Do góry