reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
ja też jestem za nim. ale jeszcze debatowałam z mamą nad tym pierwszym, bo on jest do 18kg. tylko nie wiem czy dziecko potem będzie zainteresowane siedzeniem w takowym foteliku?

Witam Was, co prawda jestem mamusią czerwcowa 2005 czyli mojacórcia ma już 11 miesiecy, ale tak podejrzałam Was odrobinkę z ciekawości, zeby pzypomnieć sobie te pierwsze chwile...słodkie i niezapomniane,a moja Wiki już biega :)

Przy okazji chciałam spytać czy nie potrzebujecie nosidełka BabyBjorn (jedna z mamuś ma takie samo na zdjęciu), bo moja niunia była w nim 3 razy na spacerku a teraz chętnie odsprzedam (kupiłam je niestety za póżno, mimo, ze wagowo było ok to już sama chciała tuptac), a i karuzelkę z projektorkiem Fisher Price sie wyzbywam, też idealna, nie wspomnę o furze firmowych ciuszkow, wyjeżdzam z kraju i chce szybko sie tego wyzbyć...ale to tak na marginesie.

Pozdrawiam Wasze dzieciaczki, niech rosną zdrowo, pozwolicie, że jeszcze zajrze czasem do Was zobaczyć postepy skarbeczków :)

reklama
Nie wiem czy pamiętacie kiedy jeszcze kupowałyśmy wyprawki dla swoich nienarodzonych dzidziusiów polecałam Wam ciuszki wrocławskiej firmy Lafel. Teraz donoszę posłusznie, że odwiedziłam szwalnię, która jest ode mnie 5 minut drogi spacerkiem i odkryłam tam nie tylko super ceny, ale i wzory ciuszków, które idą tylko za granicę i do naszych sklepów nie trafiają. Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem to chętnie służę pomocą - w wolnej chwili powklejam tu fotki tych rzeczy, które ostatnio kupiłam dla Szymka wraz z ich cenami, gdyby coś się spodobało to napiszcie - ja chętnie kupię i podeślę, bo wiem, że tych rzeczy w sklepach nie ma, a jak są to w bardzo ograniczonym asortymencie.

Do góry