reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Moj maz juz zamowil na allegro, bo rece mdleja jak dluzej mala nosze no i czesto nawet herbaty nie mam jak zrobic- Ola juz jest za duza zeby ja jedna reka trzymac. Ale nie wiem jak sie ta chusta bedzie sprawowac no i czy nie zaszkodzi na kregoslup.

reklama
Aniam pisze:
Czy ktoras z was uzywa chusty do noszenia?
Kati - a co mowi twoj brat o tej chuscie ???

Musze zapytac :) Patryk tez domaga sie noszenia wieczorami zwlaszcza jak jest juz spiacy. I tak jest dobrze bo wczesniej musielismy go nosic zeby usnal, teraz zasypia ze smokiem.

katiNJ pisze:
Musze zapytac :) Patryk tez domaga sie noszenia wieczorami zwlaszcza jak jest juz spiacy. I tak jest dobrze bo wczesniej musielismy go nosic zeby usnal, teraz zasypia ze smokiem.

No to czekamy za tem na opinię :)

Ivka: to pomierz proszę te na 68.

Catherinka: no proszę. przyznaj się, z której trony Wielunia. ja jeżdżę do Załęcza W.

dziewczynki jest kilka typów leżaczków fisher price na allegro. napiszcie jak się Wasze sprawują, bo ja nie umiem się zdecydować.

kaśka76 pisze:
Ivka: to pomierz proszę te na 68.

Catherinka: no proszę. przyznaj się, z której trony Wielunia. ja jeżdżę do Załęcza W.

dziewczynki jest kilka typów leżaczków fisher price na allegro. napiszcie jak się Wasze sprawują, bo ja nie umiem się zdecydować.

Mieszkałam w Sieradzu :)

Jaki fajny! :) Tylko trochę drogi... A jak myślisz, przez ile jeszcze dziecko będzie się do niego mieścić? ::) Bo ja jakoś nie umiem wielkości czegoś przenieść na wiek dziecka ;D

My mamy leżaczek fisher price akwarium - szczerze go polecam. Mój Szymon jest wniebowzięty i rano kiedy chce się wyszaleć, a jest np. 5 rano to spędza w nim nawet godzinę bez mojej ingerencji. Ten leżaczek ma trzypunktowy pasek do przypięcia malucha, wibracje, no i hit - akwarium, w którym obraca się rozgwiazda, pływają rybki i lecą wodne bąbelki. Towarzyszy temu szum morza lub inne dźwięki. Naprawdę super zabawka!

reklama
ivka76 pisze:
My mamy leżaczek fisher price akwarium - szczerze go polecam. Mój Szymon jest wniebowzięty i rano kiedy chce się wyszaleć, a jest np. 5 rano to spędza w nim nawet godzinę bez mojej ingerencji. Ten leżaczek ma trzypunktowy pasek do przypięcia malucha, wibracje, no i hit - akwarium, w którym obraca się rozgwiazda, pływają rybki i lecą wodne bąbelki. Towarzyszy temu szum morza lub inne dźwięki. Naprawdę super zabawka!

Mam ten sam lezaczek, uzywamy go od pierwszych dni zycia Patryka. Wiekszosc dnia moj dzidzio spedza w lezaczku, rozmawia z calujacymi sie rybkami :) i rozgwiazda. Lubi tez wibracje i szum morza i strumyka ktore czesto go usypiaja. Czesto zdejmuje konsole, a ze Patryk siedzi w nim na pollezaco to ma oko na cale mieszkanie ;) Ostatnio zainteresowal sie wiszaca rybka i konikiem wodnym:)

Do góry