reklama
koga
Mama Maksa i Julka
kaśka76 pisze:ja smoczek-uspokajacz miałam aventu. teraz kupiłam z nuka i Piotrek nie umie się przestawić. może dlatego że tamten był silikonowy a ten kauczukowy?
qrczaki!!!
to może dlatego moje dziecko nie toleruje smoczka - bo mam nuka :
to by było tak pięknie jak on by czaserm tego smoka ponuplał!!!!! tak jak wczoraj na przykład kiedy męczył się w dzień i nie mógł zasnąć mimo, że oczka mu się kleiły
K
kasiula matula
Gość
kupioam dzis boskie kapciuszki w sklepie takie żabki z grzechtka taka cichutką ze jak rusza nozkami no slychac kuleczki
sylwia532
Fanka BB :)
acha dobrze ze nie kupilam lezczka a mialam taki zamiar
bylam dzis u kuzynki i wsadzilismy malego do lezaczka-za choinke nie chcial w nim lezec-podnosil pupe do gory i odpychal sie girkami :
ani na lezaca ani na posliedzaco
dobrze zem go przetestowala
bylam dzis u kuzynki i wsadzilismy malego do lezaczka-za choinke nie chcial w nim lezec-podnosil pupe do gory i odpychal sie girkami :
dobrze zem go przetestowala
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
agawa1 pisze:Dziewczyny zaczęłam kupowac używane ciuchy na allegro za bezcen dla młodego. Jak na razie jestem zachwycona- normalnie stan idealny i mały m,a co raz więcej superowych ciuchów
hihi dopiero teraz zaczęłaś kupować??
fakt - niekiedy kupowałąm super ciuszki za przysłowiowy 1zł
ja jeszcze poluję w sklepach z odzieżą używaną - osttanio kupiłam early days sukienkę za 3zł i wypasione dżinsy nexta za 5zł :
reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
Ja mam takie tylko ze ze slonikami.Sa super,a jak zakladam na nozki majki to ona podnosi je do gory i sie zaczyna gapic w slonikach.kasiula matula pisze:kupioam dzis boskie kapciuszki w sklepie takie żabki z grzechtka taka cichutką ze jak rusza nozkami no slychac kuleczki
Podziel się: