reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

ja smoczek-uspokajacz miałam aventu. teraz kupiłam z nuka i Piotrek nie umie się przestawić. może dlatego że tamten był silikonowy a ten kauczukowy?

reklama
kaśka76 pisze:
ja smoczek-uspokajacz miałam aventu. teraz kupiłam z nuka i Piotrek nie umie się przestawić. może dlatego że tamten był silikonowy a ten kauczukowy?

qrczaki!!!
to może dlatego moje dziecko nie toleruje smoczka - bo mam nuka ::) muszę kupić aventu!!!!!!
to by było tak pięknie jak on by czaserm tego smoka ponuplał!!!!! tak jak wczoraj na przykład kiedy męczył się w dzień i nie mógł zasnąć mimo, że oczka mu się kleiły

koga mój Maciuś też nie znosi smoka i niestety próbowałam już avent , nuk, chicco, conpol i wszystkie były wypluwane niezależnie od typu a też bym chciała czasami mu wetknąć smonia żeby sie uspokoił

Dziewczyny zaczęłam kupowac używane ciuchy na allegro za bezcen dla młodego. Jak na razie jestem zachwycona- normalnie stan idealny i mały m,a co raz więcej superowych ciuchów

kupioam dzis boskie kapciuszki w sklepie takie żabki z grzechtka taka cichutką ze jak rusza nozkami no slychac kuleczki

kaska to ilez zes nakupowala??? ;D ;)
agawa no uzywane sa swietne i taki maluszek nic a nic nie zniszczy.i wygladaja jak nowe

acha dobrze ze nie kupilam lezczka a mialam taki zamiar
bylam dzis u kuzynki i wsadzilismy malego do lezaczka-za choinke nie chcial w nim lezec-podnosil pupe do gory i odpychal sie girkami ::) ani na lezaca ani na posliedzaco
dobrze zem go przetestowala

agawa1 pisze:
Dziewczyny zaczęłam kupowac używane ciuchy na allegro za bezcen dla młodego. Jak na razie jestem zachwycona- normalnie stan idealny i mały m,a co raz więcej superowych ciuchów

hihi dopiero teraz zaczęłaś kupować?? ;) ja zaczęłam kupować jak Agata jeszcze w brzuszku była ;) w rozmiarze 56 mam 1,5 reklamówki ciuchów - teraz ja będe sprzedawać na allegro ;)
fakt - niekiedy kupowałąm super ciuszki za przysłowiowy 1zł
ja jeszcze poluję w sklepach z odzieżą używaną - osttanio kupiłam early days sukienkę za 3zł i wypasione dżinsy nexta za 5zł ::)

reklama
Do góry