reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
agawa1 pisze:
J apróbowałam nosić Kamila i spełzło na niczym bo mały wytrzymywał góra 3 minuty i jak widze dobrze. Sam chłopakwie co dla niego dobre.A co do fotelików Kamil uwielbia w nim spać i co tu zrobić jak go wyciągam to jest wrzask.

:laugh: a u nas jest wrzask jak tylko wkładamy Maksa do fotelika :laugh:
co innego gondolka - tam to sie mozna wciągnąć z łapkami w górze ;D

Nie wiem czy znacie ciuszki firmy "Marcinkowski" - jeśli tak to polecam do ich zakupu sklep www.erni.com.pl (też się wystawiają na allegro i tam jest ciut taniej), a jak jeszcze nie znacie to szczerze polecam - są zrobione z super mięciutkiej i delikatnej bawełenki, która o dziwo!!! nie kulkuje się podczas noszenia czy prania. Uważam też, że ceny tych rzeczy są bardzo przystępne :)

ivka mam takie koszulki 2 z tej firmy taka sportowa i taka z napisem "kocham mame" sa naprwde super.a naprawde sa godne polecenia ze wzgledu na to ze bardzo latwo sie je zaklada sa rozciagliwe.i mieciutkie

Ivka: jeśli masz śpiochy w rozmiarze 62 to podaj mi proszę wymiary:
-długosc nóżki od kroku
-długość tułowia od zapiętych szelek do krku.
chciałabym porównać z moimi z Pinokia i Bobasa.

Młody dostał wczoraj huśtawkę fisher price aquarium i od razu usnął. Mam spokój i moge posiedzieć przy kompie hihi

suuper!!!

a ja na chwilę jeszcze o proszku Dzidziuś. Zleciałam cały Szczecin, żeby go znaleźć... Nigdzie nie było. Wkońcu w piatek udałam się do sklepu na końcu mojego bloku, chciałam zapytac, czy facet może mi go zakupić na jakimś hurcie. I oczywiście Dzidziuś stał na półce!!! :) Mam go :)

reklama
No to super w końcu go znalazłaś. :) Ja jak na razie używam Jelpa ale też cghyba sie przerzuce. Na szczęście w sklepie obok jest na półkach.

Do góry