reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Oj tak paytczki dziecinne są do bani, też używam zwykłych :)

Ale np. wielorybka-termomenrtu używamy :)
I używałłam też majtek jednorazowych zaowno w szpitalu jak i dość długo w domu, bo jednak dzięki nim więcej powietrza doecirało niż przez zwykłe.

No a kołderka z podusią owszem teraz nieprzydatna, ale i na nią przyjdzie pora :)

Czytając Wasze listy rzeczy, które okazały się niepotrzebne mogę napisać, że NIE KUPIŁAM NIC ZBĘDNEGO ;D :D :laugh: Wszystkol, co kupiłam używam, a teraz ciągle dokupuję...uwielbiam Allegro ;)

No to gratulacje aniam :) Masz widać świetne wyczucie zakupowe ;D A Allegro ja też darzę miłością ;)
U nas nie sprawdziła się gruszka z Canpolu (używamy czeskiej odsawaczki, rewelacyjny wynalazek) oraz delfinek do kąpieli. Reszta ok.

och allegro tu tez popieram i sie zgdzam ale wkurza mnie to ze czasem znajde cos taniego a musze za przesyłkę zapłacić 7zł

kasiula matula pisze:
och allegro tu tez popieram i sie zgdzam ale wkurza mnie to ze czasem znajde cos taniego a musze za przesyłkę zapłacić 7zł
No wlasnie- wczoraj kupilam takie slodkie spodenki sztruksowe za 6 zl i jeszcze jedne ogrodniczki z wychawtowana usmiechnieta gasieniczka za 3 zl ,a za przesylke musialam dodac 7,50 ::)

Dlatego zawsze doliczam koszt przesyłki do ceny ubrania i wtedy się cieszę, że coś fajnego znalazłam za małe pieniądze :laugh:

reklama
ja z chybionych rzeczy zakupiłam nożyczki do paznokci, które okazały się być hcyba dla starszych dzieci... Musieliśmy dokupić te chudsze

Do góry