reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama

Kasianka, "Świat dziecka" jest na os.Zgody 7 (w Nowej Hucie) - w piątek będzie dokładnie wiadomo od kiedy jest promocja Marity.

Dyzia
, gondola jest naprawdę duża, z tego co oglądałam i czytałam na temat Marity, to tylko takie opinie słyszałam. Wózek jest śliczny, fajnie się buja - nie jest twardy. Naprawdę mogę tylko polecić - co prawda praktyka prawdę powie, ale jak na razie, to jestem za nim! ;D Najlepiej jak byś sobie go sama obejrzała. Na stronie głownej producenta www.roan.pl jest odnośnik "zapytanie" i możesz poprzez niego zapytać gdzie najbliżej Ciebie jest sklep, w ktorym swoje wózki sprzedają.

A do nas przyszła w końcu gondolka do Quinnego - więc wózek w końcu skompletowany! :)
Bardzo polecam ten wózeczek - mam wersję 3-kołową z obrotowym przednim kołem - jest niesamowicie zwrotny i ma duże koła więc pokonuje łatwo przeszkody. Można nim zawracać w miejscu i skręcać jedną ręką, jest lekki i mały po złożeniu.
Tatusiowi przypadł bardzo do gustu, mam nadzieję że Maksiu też go polubi :laugh:

kasiula matula pisze:
zastanawiam sie cvzy we wrocławiu jest ten sklep
duzo o nim piszecie moze tam wybralibysmy sie po wozek

Z tego co wiem, to jest to sieć ogólnopolska. Ale wiesz co, w piątek będę w sklepie, to zapytam ich czy i jeśli tak - gdzie we Wrocławiu mają sklep. :-)

A my dziś powiększyliśmy "wyprawkę"... Kupiliśmy cyfrówkę... :D Szkoda tylko, że takie zabawki są takie drogie - no ale pcieszam się myślą, że to jest inwestycja na dłużej. W sumie ja do niedawna robiłam fotki aparatem z komunii ;D

kasiula matula jeśli interesuje cię Roan Marita to ja własnie dzisiaj pisałam w sprawie tej promocji do producenta i powiedzieli mi ze ta promocja będzie w drugiej połowie marca / pierwszej połowie kwietnia w sklepach sieci PSD ( we Wrocławiu MD+, ul. Tęczowa 83, tel. (71) 343 16 10 ) ale pierwsze wózki w promocyjnych cenach juz zostały wysłane do sklepów :)

Catherinka i jak, Maritka juz kupiona ?

A wiecie co, przy okazji zapytałam o szerokosc siedziska w spacerówce, i jest większe niz sie spodziewałam, 35cm :) Coraz bardziej sie przekonuje :) No i ta Marite można kupić w rozsadnej cenie blisko mnie, co w razie tfu tfu reklamacji ułatwia znacznie sprawe :) A Traxxa Marlina kupowalibyśmy przez internet :)

reklama
Dyzia, w Krakowie jeszcze mają tych w promocyjnych cenach, jutro będą wiedzieć, kiedy - więc jutro na bank tam będę :D Ale intensywanie zastanawiam się nad kolorem :-) Pozytywnie się zaskoczyłam tym, że nawet fajne wzorki będą w tej promocji, bo już myślałam, że dadzą jakieś dramatyczne :-)

Kasiula, no to już wiesz, gdzie możesz nabyć Maritkę we Wrocławiu :-)

Do góry