reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

mój przewijak w komodzie się składa tak, że powstaje zwykły regał - do tego poźniej dołącza się nadstawkę - cały regał będzie już zawsze Maksia, na wszystkie jego klamoty :)

reklama
z nudoe lozeczko juz ubiore i takie gotowe bedzie czekac oby nie dlugo

mial to mezyk uszykowac jak bede w szpitalu ale wole sama ubrac posciel przy okazji nasza tez przebiore

A do nas dojechała dziś kołyska! Jest boska, szkoda, że nie mam cyfrówki, bo pochwaliłabym się. Kupiliśmy już piankę, jutro kupię jakiś materiał na prześcieradło i będzie gucio :)

I przyznam sie Wam tu, że smam wlazłam do tej kołyski. Wprawdzie na siedząco i nogi miałam na zewnątrz, ale pobujałam się ::) ::) ::) ::)

kinga jako dobra mamusia musialas sprawdzic jak karolinie bedzie sie spalo ;)

a ja wlasnie ubralam malemu posciel i zapomnialam podlozyc ceratke pod materac
przypomnialo mi sie bo katiNJ pisala ze maly zalal jej wszystko
teraz mi sie juz nie chce-nameczylam sie naciagajac przescieradlo na materac

Sylwia532, dzięki Tobie uzmysłowiłam sobie, że mam ceratki, a nie mam... prześcieradełek.... ::) Nie wiem jak to się stało... ::)

Dziś wyprałam w końcu dzidziusiowe rzeczy :-) Bałam się troszkę o stan rożka po...ale okazało się oki :-)

I mam pytanko, zobaczyłam, że na metkach ubranek jest, żeby prać w 30 stopniach - czy to nie za mało? Ja w sumie bardzo mało rzeczy piorę w tej temperaturze - dżinsy chyba tylko, bo mam wrażenie "niedoprania"... W jakiej temperaturze prałyście rzeczy dzidzi?

a ja jednak musialam dokonczyc sprawe-rozebralam i jeszcze raz ubralam-tym razem z ceratka
nie usnela bym ;)
to sie chyba zwie "instynk wicia gniazda" :)

catherinka pisze:
W jakiej temperaturze prałyście rzeczy dzidzi?

Poprałam tak jak było na metkach, czyli miałam przegląd temperatur prania, bo każdą rzecz trzeba było w innej temp. prać :laugh: Jestem przyzwyczajona, że piorę w temp. takiej jaka jest na metce, bo nie chcę ryzykować zepsucia ciuchów (parę razy mi się udało :laugh: )

na wiekszosci metkach zalecaja 40 i tak pralam nie wiem czy jak wiecej to sie nie skurczy albo czy nie straca kolorkow
ja nie ryzykowalm

reklama
Do góry