reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

catherinka koniecznie sie pochwal jak kupisz :)

Ehhh marcówki, zazdroszcze wam tej koncóweczki :) Też bym już tak chciała :)

reklama
my w ramach wyprawki wczoraj odebraliśmy samochód z autokomisu ;D
w końcu mam wymarzone kombi!!! i nawet kolor jest super - granatowy metalik
wczoraj natrzaskalismy km, dzisiaj też, przy okazji wpadłam do sklepu, wydałam majatek na pianki, płyny itp. i 4 godziny szorowałam samochód od środka (bo w/g mnie śmierdział papierosami) - teraz już lsni w środku ;D

ehhh, jestem przeszczęśliwa!!!!!!

A ja coś nie mogę się doczekać mojego Quinny, ale mam nadzieję, że też będę zadowolona..no i że dotrze do mnie zanim urodzę :)

Catherinka, tak podejrzewałam że to na Hucie :(:( jakoś mi się nie chce tam jechać..ale ostatnio podawałaś namiary na jakiś sklep na Siemiradzkiego i tam zrobiłam ogromne zakupy. dzięki :)

Wypróbowaliśmy dzisiaj w terenie nasz Deltim Voyager i jest naprawdę super. Sprawdza się nawet w błocie, resztkach śniegu, na wybojach i dziurach. Jaś był bardzo zadowoloy ze spacerku i cały czas słodko spał.

Ja skompletowałam całego X landera. co prawda dokupiłam używany fotelik na allegro ale pasuje kolorystycznie i prawie nie zniszczony. wózek prezentuje się świetnie i wygodny jest, duża gondolka a o spacerówce nbie wspomne - prawdziwe ferrari. Tylko jest jeden problem. Nie mam okazji go w terenie wypróbować.Jutro potaszcze go po schodach - jest lekki 11 kg. - może szybciej urodze :):)

My w ramach wyprawki tzn mój mąż sprawił sobie cyfrówkę no bo jak dzidzi bez zdjęcia. mam się zająć dziennikiem i co dzień zapisywać i rejestrować już w szpitalu naszego brzdąca. JUż to widze :):):)

reklama
kasianka pisze:
Catherinka, tak podejrzewałam że to na Hucie :(:( jakoś mi się nie chce tam jechać..ale ostatnio podawałaś namiary na jakiś sklep na Siemiradzkiego i tam zrobiłam ogromne zakupy. dzięki :)

No to cieszę się, że na Siemiradzkiego było oki :-) A jeśli coś Cię tutaj ciekawi, w Śiwecie Dziecka, to ja mam bardzo blisko to mogę coś dla Ciebie sprawdzić jak chcesz :-)

Do góry