reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Witam ponownie - mama z grudniówek 2005. Po raz kolejny wystawiłam trochę rzeczy na allegro w ramach czystek w szafie mojej Lenki, która obsypana została prezentami. Nie wszystko nam się przydało, przyda, nie wszystko odpowiada naszym gustom a przede wszystkim nie jestem w stanie wszystkich tych rzeczy wykorzystać. Jest ich po prostu za dużo.

Może którejś z Was coś sie spodoba - zapraszam do obejrzenia moich aukcji.

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1516079

Trzymając za Was kciuki serdecznie pozdrawiam!
Paulina

reklama
catherinka pisze:
Dyzia, jak Ty w 20 tygodniu juz tak bardzo chcesz, to co się będzie zTobą działo w 38  ;) :)

catherinka , aż się boję pomyśleć :)
Ale schizy ciążowe mnie po prostu wykańczają, aktualnie schiza z ruchami , ciągle mi sie wydaje ze dzidiza rusza sie za slabo i za rzadko....

Ale wiecie co, jak zaszlam w ciaze to zdalam sobie sprawe, ze rozne schizy juz mnie do konca nie omina... najpierw pusty pecherzyk, czy bedzie dzidzia, potem czy bedzie bilo serduszko, potem czy sie dobrze rozwija, teraz czy sie rusza, potem poród :o :o :o , a potem to juz pierwszy zabek, szczepionki, przedszkole, matura :o ślub, wnuki.....hihihi

Miłego dnia dziewczyny :)

catherinka a ja wczoraj widziałam beżowa Marite na mieście i nawet zamienilam pare slow z wlascicielka :)

Ogólnie mi sie bardzo podobała, a wlascicielka tez bardzo pozytywnie sie wypowiadala :) Fajnie sie buja, leciutko, myslalam ze bedzie ciezko chodzil ale wcale nie :)
Wczoraj juz dziadkom-sponsorom powiedzialam zeby wstepnie szykowali kasiorke, hihi :)

Pozdrawiam,
Mariola

dyzia, tak to juz jest i było.

najpierw byłe do 12 tygodnie
potem byle do usg połówkowego
potem byle do 32 - bo już bezpiecznie
potem byle do 36 - to juz zupełnie bezpiecznie\potem - strach przed porodem
potem - strach czy wszystko będzie dobrze
potem - czy nie popadnie w złe środowisko, nie zachoruje, znajdzie prace, żonę

urok mam

i tak do końca życia...

azik dokladnie dokladnie........ ::)

osinka ty to istny moj chlop codziennie by czyscil samochodzik.........tez kupuje jakies duperelki typu pianki,woski ::) maniak

Mój mąż zarzekał się że będzie czyścił samochód co tydzień. OStanio był myty w sierpniu :):) Posunął się jedynie do spłukania soli z autka. w środku jest czysto na szczęście bo bym go zabiła :)

Dziś po południu się zdrzemnęłam, wstaję, a na telefonie 12 (!!!) nieodebranych połączeń od mojego męża i sms: "zadzwoń, pilne!". Już się wystraszyłam, że coś się stało i dzwonię ... a on: "wejdź na Allegro i wyszukaj aukcje ze słowem glina..." ::)
No to wyszukałam, a on: "zamówimy?" :D Ześwirował :D Ale w sumie fajna sprawa :-)
Podaję link: http://www.allegro.pl/item90177464_glina_dla_bobasa_zrob_odcisk_dloni_i_stopek_.html

reklama
My już też zamówiliśmy :-) Ciekawe co się potem z tym stanie, pewnie gdzieś zostanie wyrzucone albo się zgubi, ale Marcin tak się cieszył, że będzie mógł te malusie stópki sobie odcisnąć, że nie bylam w stanie zaprotestować :-) Niech się cieszy :-) Koszt nie jest duży, nawet jeśli coś nie wyjdzie :-)

Do góry