reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Mi się udało jakoś w grudniu kupić na przecenie kurtkę taką puchową (bo wcześniej codziłam w płaszczu, który w pewnym momencie nie chciał się dopiąć niedobry ;D a poprzednią kurtkę już miałam zniszczoną), fajna cena, a jeśli na przyszłą zimę będzie za bardzo za duża :-) to przynajmniej będę miała ją jako taką do sklepu czy z pieskiem :-)

reklama
Mam ten fotelik!! Bardzo się cieszę, bo jest taki jak chciałam.
Najważniejsze, że już mogę rodzić, bo mam w czym dzidzię przywieźć ;D
Żartowałam!!! Czekam do kwietnia!!! ;)

a ja będę się pakować w czwartek lub piątek. Stwierdziłam, że w razie czego Rafał mi dostarczy rzeczy.
postanowiłam kupić nowe spodnie dresowe, bo te, które noszę w ciąży rozwlekły sie trochę, a jak bedę miała nowe, to będę sie bardzo cieszyć.
Wszystko mam zamiar załatwić w czwartek (mam nadzieję, że Karolina to rozumie... :) )

ja sie spakowalam jak dostalam mega skurczy-wystraszylam sie ze to juz to a teraz cisza i torba w szafie czeka ;)

Moja torba już od 2 tygodni stoi spakowana, lekarz mówił że w każdej chwili może się zacząć, to spakowałam , a tu nic. Mały się buntuje :(. Chyba czeka na wiosnę. :laugh:

Kupowałyście butelki do karmienia i smoki? Ja planuję sama karmić ale jakby co to wg Was jaką butkę i jakiej firmy najlepiej kupić, by do karmiać. Chodzi mi o taką, po której mały dalej chciał ssać cyca.

.png

mania takich chyba nie ma........dzidziolek szybko przyzwyczaja sie do butli bo latwiej jest mu ssac,prawie samo leci a przy cycusiu troszke sie nameczy.........czytalam w gazecie dzieciowej ze jest smoczek z nuka ksztaltem przypominajacy brodawke sutkowa

ja mam butelki ze smokami nuka o których pisze sylwia ale ostatnio położna mi mówiła , że canapol zrobił takie smoki jak nuk tylko są tańsze, jest to system który się nazywa balonik

Chcialam dzis podjechac na Towarowa do Swiata Dziecka jak wracalismy z bad. krwi ale moj przejechal inna droga. Sama jestem sobie winna bo wczesniej nie powiedzialam ze chce. Moze w piatek po ginie podjedziemy. Mam wielka ochote pobuszowac znow w ciuszkach a tak wogole to zapomnialam o gruszce do noska. Ktore sa dobre?

reklama
Do góry