reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

monika.g pisze:
Chcialam dzis podjechac na Towarowa do Swiata Dziecka jak wracalismy z bad. krwi ale moj przejechal inna droga. Sama jestem sobie winna bo wczesniej nie powiedzialam ze chce. Moze w piatek po ginie podjedziemy. Mam wielka ochote pobuszowac znow w ciuszkach a tak wogole to zapomnialam o gruszce do noska. Ktore sa dobre?

monika a nie masz od siebie bliżej do tesco na górczewskiej do świata dziecka?

reklama
a wiesz ze mam blizej,nie pomyslalam o tym,tylko czy tam jest tez taki wielki wybor?
nie bylam w zadnym z nich, widzialam tylko jak kupowalam w Jupiterze meble(ze 2 lata temu) ze na dole jest olbrzymi dzieciecy sklep

wybór jest porównywalny, tylko na górczewskiej mniej ludzi, cenowo jest umiarkowanie jeśli chodzi o ciuszki, bo np wózki są tam droższe i to znacznie niż w innych sklepach

Moje Maleństwo ma smoczki z Aventu i jedyną butelkę też z tej firmy. Wybrałam ją z "małego i nieistotnego" powodu...tylko z niej były smoczki w kolorze białym bez dodatków koloru niebieskiego bądź różowego. Jak nie wiesz co Ci "bocian przyniesie" to jest tragedia...same róże bądź błękity... ::)
A gruszkę kupiłam w aptece, taką jak pani mi dała...

coś mi się popsuło. chciałam wam zdjęcia pokazać ale debil jestem więc na razie nici z tego
dsc00246resize5wo.jpg

no i wózek
dsc00019resize6ux.jpg

dsc00238resize0gq.jpg

No chyba nie jest z Toba tak źle Agawa ;) "dzieciowy" kącik uroczy. Właśnie mi uświadomiłaś że ja jestem daleko w polu jesli chodzi o to zagadnienie :) a wózek tez super! jaki to???

X - lander X1. nie mam zdjęcia spacerówki bo od razu jak kupiłam to ją ściągłam i nie chciało się mi jej zakładać z powrotem. OD wczoraj mam cyfrówkę i dopiero się uczę wklejać zdjęcia - lepiej późno niż wcale no nie :laugh:

Ja jak zwykle "do tyłu" ze wszystkim ale mam nadzieję że mój odległy termin mnie trochę tłumaczy :) Chciałam zapytać czy któraś z Was kupowała materacyk na allegro?? chyba bym się zdecydowała na piankowo kokosowy, ale one też są w różnych cenach i nie wiem czym się różnią. Dlatego bym poszła chętnie na łatwiznę i jeśli ktoś kupował i jest zadowolony (przynajmniej na razie ;) ) to PROSZĘ O NAMIARY

reklama
Agawa pokazałam mężowi zdjęcia..no i się zaczęło :mad: :mad: że wszyscy już są gotowi tylko ja zawsze na wszystko mam czas..i teraz mi będzie parkotał zamiast sam się zabrac do roboty ;)
ja do cyfrówki się przymierzam, więc zdjęć się chyba nie nauczę wklejać zbyt prędko..i pewnie czasu mi niedługo zabraknie :)

Do góry