reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Kasiula - te kolorki aż tak drastycznie się nie różnią - więc można ustąpić jeżeli mąż się na któryś upiera ;)

dla mnie kolor w sumie nie miał zbyt wielkiego znaczenia - byle nie za jasny bo się brudzi! no i nie za ciemny - bo latem maluszek w gondolce będzie miał istną saunę!

teraz właśnie szukamy gondolki na ebayu i wszelkie czarne i granatowe mimo że ładne z miejsca odpadają - bo gondolki będziemy głównie używać w największe upały!

spacerówkę wybraliśmy czerwoną - bo nie będzie się aż tak brudzić, a latem materiał nie będzie się nagrzewał :)

reklama
moim zdaniem ile posiadaczy wozkow tyle innych opini
a poza tym odpadaja kola???połamał sie???
to co ona robi z tym wozkiem???

mi sie na tyle podoba ze zdania raczej juz nie zmienie ;D

I tu się muszę zgodzić z Kasiulą.
Kiedy czytałam opnie o wózkach to o każdym były złe i dobre wypowiedzi.
To też zależy czego oczekujemy od wózka.
Dlatego jest tyle różnych "pojazdów" :)

no i juz nie odziedzicze sie dowiedzialam i musze kupić
noi tez zmana decyzji co do fotelika bo zamówiłam ten do 13kilo

a co do usterek wozkow to w deltim voyager byla tak razaca i niebezpieczna usterka ze przy wnoszeniu wozka cos tam odpadalo ze dzidzi mogla wyrzadzic wielka krzywde.............wiem ze to zdarzac sie nie powinno ale nawet w najlepszych wozkach sie tak moze przytrafic i oby nie!!!
tak ile rodzicow tyle opini,jedni zachwalaja jakis wozek pod niebiosa inni krytykuja

też już mam rozłożone łóżeczko, kupione praktycznie wszystkie ciuszki i drogiazgi, bez sensu potem jeździć i kupować na wariackich papierach byle co i byle gdzie

muszę się wykręcić od odwiedzin wrednej ciotki, bo dostanie histerii jak to wszystko zobaczy - już mnie raz wpieniła, jak jej powiedziałam że mam trochę ciuszków, teraz to nie wiem co by zrobiła... ;-D

Cześć dziewczyny,
Ja też byłam wczoraj na zakupach :laugh: razem z mamą przyniosłyśmy dwie troby ubranek :laugh: i już drugi dzień cały czas je przeglądam ;D są takie śliczniutkie. Nie mogę się doczekać kiedy ubiorę w nie swoją niunię. Na łóżeczko, wanienkę itp. przyjdzie później czas bo jesteśmy w trakcie przeprowadzki więc kupuję tylko ubranka ;D
pozdrawiam i życzę udanych zakupów ;)
Kamila i kwietniowy Filipek

reklama
Dziewczynki, dostałam dziś paczkę z allegro, zobaczcie co kupiłam :laugh:

http://img125.imageshack.us/img125/2223/69m16z2to.jpg
36m10z2se.jpg

36m12z0tj.jpg

kompecik5yc.jpg

ogrodniczka0lg.jpg

sweterek9xi.jpg

Do góry