reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
wiecie chyba zdecyduje sie na ten drugi co bardziej podobal sie grzeskowi
widzialam wczoraj na miescie podobny wozek w takiej samej kolorystyce tych niebieskich io jest strasznie mdły

dziewczyny a jak zapach jelpa?? nie przeszkadza za bardzo czy pachnie takim dzidziusiem?? bo ja mam lowelle i strasznie mi smierdzi po praniu mlekiem w proszku, ale az mnie dusi i zastanawiam sie zmienic proszek jak sie skonczy ta paczka

no ciuszki w podarku to świetna sprawa
ja na teraz wszystko mam nie wiem dokladnie jak dzidzia rośnie i jakie te rozmiary maja potem byc ale mysle ze do pol roku nic nie kupie tylko co potem???

Miom zdaniem Jelp w ogóle nie pachnie. Nawet płyn do płukania.
Trochę szkoda :(. Ale może dlatego nie uczula.
Kupowałam przy Darii i nigdy nie miała uczulenia.

Kasiula, możesz powiedzieć dlaczego zdecydowaliście się na wózek Breaker? Czy widziałaś go w sklepie? Nam też się podoba...

BAJLA
kurcze wlasnie nie widzialam go na zywo ale ktos tu juz o nim pisal jak dobrze pamietam ze jest ok

My jutro jedziemy kupić łóżeczko :) Zadzwoniła do mnie moja teściowa no to się pochwaliłam a ona do mnie że się wcześniej nie kupuje takich rzeczy ale mnie pokurzyła.

reklama
ach wszystkie tak gadaja
ale nie przejmuj sie
ja powiedziałam ze lozeczko nie moze cuchnac nowoscia jak polozy sie dzidzie i musi byc wczesniej zeby nabralo zapachow domciu ;)
i juz

Do góry