reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

sylwia532 pisze:
kasiula one sa super ja go ogladalam w sklepie i troszke pojezdzilam,mi sie on bardzo podoba bo jest maly a ja jestem kruszynka i przy wszystkich wozkach komicznie wygladalam

sylwia! Nie pomyślałam o tym, żeby przejrzeć się w lustrze z wózkiem... :D

reklama
dziewczyny! co do pępków, to ja słyszałam, że z naszego szpitala częśto dziecko wychodzi już bez pępka. Tu jest taki zwyczaj, żeby pępek był jak najwięcej wietrzony i solidnie skrapiany spirytem, zobaczymy. ja na razie spirytusu nie kupuję, zobaczę co przyniesie przyszłość. Może Karolina będzie bez pępka, cieszyłabym się, bo pielęgnacja pępka mnie przeraża

kinga nie tylko ciebie mnie chyba jeszcze bardziej,wiem ze powinien odpasc do 2 tyg.ale nie wiem od czego to zalezy ze jednym np.po 4-5 dniach a innym po 2 tyg.

W niedzielę na żywo widziałam pielęgnację pępka u 13 dniowego maluszka, któremu cały czas pępek jeszcze nie odpadł. Nie wygładało to tak strasznie jak sobie wyobrażałam. Kumpela pielęgnuje pępek patyczkiem który moczy sie w przygotowanym uprzednio spirytusie.

Dzisiaj otworzyłam taki gotowy gazik i chyba nie dałabym rady pępka tak dokładnie "wyspirytusować" jak ona patyczkiem.

U mnie 70% roztwór spirytusu w aptece też na receptę.

dziewczyny, pisałyście, że proszek Dzidziuś jest bardzo dobry... w jakim markecie go widziałyście???? mój mąż był dziś w makro, w auchanie, realu i nie było :(
chciałam przetestować proszki - wszystko białe wyprałam w proszku Bobas, mam jeszcze Jelp`a do kolorów

nie będę używać Lovelli bo mi śmierdzi

używała któraś z Was płynu do prania Bebi?

reklama
Do góry