reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Ten drugi jest taki bardziej hmm jakby to nazwać... elegantszy... może to nie jest najlepsze słowo, jest taki bardziej... aaa nie wiem jak to nazwać :)
Ale Kasiula, to Ty (Wy) będziesz się z nim pokazywać, więc wybierz to co Tobie się bardziej podoba :)

Ja też toczę z mamą "wojny wzorkowo-kolorkowe" :) Tzn. to za mocno powiedziane, ale dyskujtujemy na ten temat i cały czas próbuję jej uzmysłowić, że to w większości ja będę tą furę prowadzić :)

reklama
fionka pisze:
dokładnie mam ten sam dylemat, patyczkiem wydaje mi się poręczniej ale nie mam pojecia jak zrobić spirytus , który będzie miał akurat 70%,

Pani w aptece poinformowała mnie, że ten spirytus jest na receptę.
Przypuszczam, że dostaniemy receptę w szpitalu.

No ja mam juz wszystko za wyjątkiem neomycyny do pryskania krocza. NAwet herbatke laktacyjną kupiłam. w tym tygodniu jeszcze tylko wózek i fotelik i moge rodzić :)

sylwia532 pisze:
a ja kupilam w koncu cyckonosz do karmienia w ogole nie rozumie tych rozmiarow ja kupilam niby D ale to na bank ten rozmiar nie jest
a co wydaje ci sie mały???
ja teraz tez niby chodze w D mam dwa zwykle i kupilam jeden do karmienia niby D ale juz teraz na mnie pasuje wiec nie wiem co bedzie po porodzie

mi piersi tak mocno nie urosly(z natury mam niewielki bo B) ale ta miska na D na pewno nie wyglada(mala jaks sie wydaje) hmmmmmmm no moze ze mi tak urosly i ja nie widze ::)

no wlasnie mi tez wydawal sie maly
ale jak kupilam dwa normalne i zobaczylam ze te D to wcale nie takie duże
a tez zawsze mialam B

my na szczęście ten problem mamy już za sobą, w piątek kupiliśmy wóz4ek, który o dziwo podoba się nam obojgu, a przy naszych odmiennych gustach stanowi to ogromny wyczyn ;D

My mamy zamiar kupić wózek w tym tygodniu. Motamy się między X-landerem X1 a Driverem 4XL. Jutro dzwonie po sklepach gdzie i który tańszy. Zwariuje z tymi wózkami. :mad:

reklama
MAGA to ci zazdroszcze naprawde
bna razie razem zamowilismy nosidelko fotelik samochodowy
poprosilam gościa z allegro rzeby poczekal na wplate bo nie moge sie zdecydowac z tym kolorem i powiedzila ze nie ma sprawy ;D

Do góry