reklama
Wczoraj wreszcie udało nam się wybrać na dzidziowe zakupy.
Resztę zamówiłam na allegro, więc zostało mi już tylko pare rzeczy do dokupienia i wyprawka będzie gotowa :laugh:
Dzisiaj piorę, bo mnie dopadł "instynkt gniazda" ;D !!!
Resztę zamówiłam na allegro, więc zostało mi już tylko pare rzeczy do dokupienia i wyprawka będzie gotowa :laugh:
Osinka i inne zawiedzione- ja tez dlugo czekalam na moje priorytetowe paczki i w koncu porozmawialam i z paniami na poczcie i z panem, ktory paczki dostarcza- poczta miala teraz problemy przez te mrozy. Samochody im wysiadly i przez kilka dni w ogole nie mogli sie ruszyc, a przez ten czas tyle paczek podochodzilo, ze przepelnily magazyny i nie dawali rady z dowozeniem. nadal nie nadrobili wszystkiego. Ale nie denerwujcie sie, juz im idzie coraz lepiej.
Trzeba im wybaczyc, ja ich zreszta rozumiem, bo mi samochod tez nawalil i przez 2 dni w ogole nie chodzil.
Trzeba im wybaczyc, ja ich zreszta rozumiem, bo mi samochod tez nawalil i przez 2 dni w ogole nie chodzil.
K
kasiula matula
Gość
mokkate pisze:Wczoraj wreszcie udało nam się wybrać na dzidziowe zakupy.
mi tez on sie udzielił juz poprała poprasowałam poukładałam
ale nadal szukam jakiegoś zajęcia co moge zrobić dla malucha
pytia
Fanka BB :)
U nas w szpitalu trzeba miec swoją koszulę do porodu. A ciuszki dają dzieciom, ale na 100% nie są jednorazowe ;D Wręcz przeciwnie: niektóre są za duże albo trochę obszarpane... Ale swoich się nie przynosi. Takiej małej dzidzi to raczej wszystko jedno, jakie ma śpioszki...
magdalenaB
marcowa mama 06'
ja prawie wszystko popralam i poprasowalam ale schowalam te rzeczy do pokrowca bo szafki nie mamy
jeszcze dla dzidzi wlasnie dzis moj mezulek jezdzi po miescie i wyszukuje cos ciekawego a potem razem ze mna bedzie weryfikowac ewentualne propozycje.
pytia: u nas co do dzieciecych tez tak jest ale jeszcze sie nie dowiedzialam jak z koszula na porod, mielismy zajechac na porodowke i sie popytac ale od 3 tyg. ciagle nam cos wypada- a to juz jest za pozno, to moj maz zostaje dluzej w pracy i jest zbyt zmeczony w sobote co chwile jakies zajecie uh!!
pytia: u nas co do dzieciecych tez tak jest ale jeszcze sie nie dowiedzialam jak z koszula na porod, mielismy zajechac na porodowke i sie popytac ale od 3 tyg. ciagle nam cos wypada- a to juz jest za pozno, to moj maz zostaje dluzej w pracy i jest zbyt zmeczony w sobote co chwile jakies zajecie uh!!
reklama
Podziel się: