reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

wyrwałam dziś mojego chłopa do sklepu z materiałami. Okazało się, że mojego upatrzonego polarka już nie ma, mam zajrzeć w piątek po południu i może będzie.
Za to kupiłam materiał na przybornik na łóżeczko i zamierzam uszyć... Przytargaliśmy maszyną do szycia od koleżanki i będę się brała... Ciekawe jak mi to wyjdzie?? Mam nadzieje, że głośno kląć nie będę :)
Materiał jest piękny, rudo-brązowy w żółtą kratkę. Cudo. A jak to uszyją, to chyba padnę z dumy :)

reklama
Kinga- czekam na zdjęcie :D
Ja takich talentów , niestety, nie przejawiam.
Za to widziałam przybornik na allegro za 19,90, więc może się skuszę...
Chyba, że zaczniesz szyć na sprzedaż, to poczekam ;D

kinga złożyłam zamówienie ale ciekawa jestem jak długo czekałaś na dostarczenie przesyłki i jaka jest forma płatności, bo chyba moje zapalenie spojówek wywołało częściową ślepotę, bo nie mogę się doczytać, jakbyś była taka miła i mi krótkie info napisała ;D

Ja kupiłam dziś dwie pary body i czekam na przesyłkę z Allegro, z 4 kolejnymi, no i całą masę zakupów "higienicznych" na poród i połóg. Nie wierzę w przesądy i wolę miec wszystko przygotowane, niż w razie wcześniejszego porodu stresować się, że tylu rzeczy jeszcze nie mam, a dzidzi już na świecie.

no bo jestesmy odpowiedzialne mamy ;D
ja nie wyobrazam sobie zeby ktos wszystko mial za mnie kupywac (czyt.tesciowa)

lozeczko po wyplacie............bo kaska uciekla teraz przez te mrozy samochod padl i trza bylo zainwestowac pare groszy

jeszcze wozek,fotelik i takie tam pierdolki

fionka pisze:
kinga złożyłam zamówienie ale ciekawa jestem jak długo czekałaś na dostarczenie przesyłki i jaka jest forma płatności, bo chyba moje zapalenie spojówek wywołało częściową ślepotę, bo nie mogę się doczytać, jakbyś była taka miła i mi krótkie info napisała ;D

ja, kochana zamówiłam w sobotę i w poniedziałek napisali mi maila, że nie mają mojego adresu...

Płaci się przy odbiorze u listonosza, a jak nie będziesz miała kasy "przy sobie", to nie odbierzesz od listonosza, tylko na poczcie

wolę tak jak Wy dziewczyny - kupić wszystko wcześniej, niż potem denerwować się, że czegoś nie mam
no i angażowac biednego męża, np. w zakup podpasek i podkładów ;)

reklama
ja jutro mam zajęcia z pediatrą i wieczorkiem robię zamówienie na wszystkie cuda niewidy (podkłady i inne) na allegro. nie wiem jakie wypełnienie kupić do łóżeczka bawełniane czy silikonowe???

Do góry