reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

dzięki monika! właśnie dzięki tobie dowiedziałam się że jestem szczęśliwą posiadaczka trzech par półśpiochów ;D człowiek uczy się całe życie :laugh: ;)

reklama
fionka pisze:
catherinka my z mężem też zastanawialiśmy się nad takim rozwiązaniem ale w końcu zrezygnowaliśmy na rzecz zwykłego łóżeczka po tym jak okazało się , że takie łóżeczko mieli znajomi ale po 3 latach było już tak zdezelowane przez ich syncia, że musieli i tak kupić nowe ( dziecko ich należy do tych mocno żywych ;D), a poza tym planujemy jeszcze jedną dzidzię więc łózio niemowlęce napewno się przyda ;D

Hmmm, no to chyba się zasnatowię faktycznie nad tym, pod w/w kątem :-)

tez slyszalam ze kolezanka kupila i musiala kupowac drugie dlatego wzielismy zwykle chociaz wczesniej myslalamo takim bardziej przyszlosciowym , Jade ogladac wozki

a ja dziśupatrzyłam sobie grubiutki dwustronny polarek na kocyk. bedę rozrysowywać wzór i będę szyć z dwóch lub trzech kolorków.

catherinka pisze:
Cały czas zastanawiam się czy różnica między Maritą i Kortiną jest warta różnicy w cenie? Ok. 350 zł różnicy...

Azik, jeśli mogę poprosić Cię o komentarz jako doświadczonej użytkowiniczki Kortiny :)

teraz bym wzięła maritkę...

hey laseczki dzisaij dzwoniła do mnie kuzynka Mirka mama blixniaków i bardzo mi poleciła tzw. hamaczek do kąpieli są podobno rewelacyjne, bo nie są śliskie jak leżaczki wstawiane do wanienki i nie są siedliskiem jak gąbki - wkłądy

dzidzia podobno zanurzona leży w wodzie do pwenego poziomu, nie ślizga się zakłada sie to jakoś na wanienkę ręka jest wolna i wygodniej malucha szorować podobno są tylko w SMYKU muszę posłać męża

słyszałyście o czymś takim??????/

reklama
Do góry