reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja już nie mogę się doczekać soboty!!!! wyruszam na zakupy z mężem listę zakupów mam zrobioną
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
fionka pisze:catherinka my z mężem też zastanawialiśmy się nad takim rozwiązaniem ale w końcu zrezygnowaliśmy na rzecz zwykłego łóżeczka po tym jak okazało się , że takie łóżeczko mieli znajomi ale po 3 latach było już tak zdezelowane przez ich syncia, że musieli i tak kupić nowe ( dziecko ich należy do tych mocno żywych ;D), a poza tym planujemy jeszcze jedną dzidzię więc łózio niemowlęce napewno się przyda ;D
Hmmm, no to chyba się zasnatowię faktycznie nad tym, pod w/w kątem :-)
A
azik
Gość
catherinka pisze:Cały czas zastanawiam się czy różnica między Maritą i Kortiną jest warta różnicy w cenie? Ok. 350 zł różnicy...
Azik, jeśli mogę poprosić Cię o komentarz jako doświadczonej użytkowiniczki Kortiny
teraz bym wzięła maritkę...
hey laseczki dzisaij dzwoniła do mnie kuzynka Mirka mama blixniaków i bardzo mi poleciła tzw. hamaczek do kąpieli są podobno rewelacyjne, bo nie są śliskie jak leżaczki wstawiane do wanienki i nie są siedliskiem jak gąbki - wkłądy
dzidzia podobno zanurzona leży w wodzie do pwenego poziomu, nie ślizga się zakłada sie to jakoś na wanienkę ręka jest wolna i wygodniej malucha szorować podobno są tylko w SMYKU muszę posłać męża
słyszałyście o czymś takim??????/
dzidzia podobno zanurzona leży w wodzie do pwenego poziomu, nie ślizga się zakłada sie to jakoś na wanienkę ręka jest wolna i wygodniej malucha szorować podobno są tylko w SMYKU muszę posłać męża
słyszałyście o czymś takim??????/
reklama
Podziel się: