reklama
K
KingaP
Gość
ależ nie ma za co
K
KingaP
Gość
dziś postanowiłam zabrać się za szycie przybornika. zaraz ogarne dom, poodkurzam i zmienię pościel, a potem zabieram się za szycie...
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
trzymam kciuki za szycie
ja na razie nie mam weny twórczej, materiału też zresztą nie mam
ja na razie nie mam weny twórczej, materiału też zresztą nie mam
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
osinka pisze:Dziewczyny, wczoraj podjechałam z mężem do Ikei (tam jest winda dla inwalidów, nie musiałam wchodzić po schodach )
oglądałam łóżeczka - rozmiar 112x55cm, podeszła do mnie dziewczyna i powiedziała, że nie opłaca się kupować łóżeczka, bo dziecko szybko z niego wyrasta itp.
tak mnie zbiła z tropu, że nie zapytałam, co w takim razie poleca...
normalne łóżeczka sa niewiele wieksze - 120x60cm, więc o co chodzi??
mam dla dziecka od razu kupić wersalkę na 200cm długą??
Są też takie łóżeczko-tapczaniki (140x70 lub 80). Potem można zdjąć boki i robi się z tego taki bardziej "dorosły" tapczanik :-)
Zastanawiamy się nad nim...
A wygląda na przykład tak:
http://www.bobomarket.pl/x_C_I__P_27510991-27510001.html
catherinka my z mężem też zastanawialiśmy się nad takim rozwiązaniem ale w końcu zrezygnowaliśmy na rzecz zwykłego łóżeczka po tym jak okazało się , że takie łóżeczko mieli znajomi ale po 3 latach było już tak zdezelowane przez ich syncia, że musieli i tak kupić nowe ( dziecko ich należy do tych mocno żywych ;D), a poza tym planujemy jeszcze jedną dzidzię więc łózio niemowlęce napewno się przyda ;D
Kupilismy dzis lozeczko Klupś i bardzo jestem zadowolona. Zwykle, proste za 101 zl. w hurtowni Tomi. Oprocz tego fotelik samochodowy , lapki niedrapki i jeszcze 2x polspiochy. A w Smyku sliczny komplecik za 17 zl(przecena) Wogole w Smyku w Centrum bylam pierwszy raz od lat i musze powiedziec ze bylo mnostwo przecen,zdecydowanie wiecej niz w innych Smykach. Ale nasze lozeczko bylo tam o 30 zl drozsze.
reklama
Podziel się: