reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

dziewczyny a kupujecie te reczniki z kapturem?????????bo nie wiem czy takowy zakupic,jedni chwala inni mowia ze zbedny bo dzidzi szybko wyrasta

reklama
sylwia532 pisze:
dziewczyny a kupujecie te reczniki z kapturem?????????bo nie wiem czy takowy zakupic,jedni chwala inni mowia ze zbedny bo dzidzi szybko wyrasta

ja kupiłam dwa takie ręczniki i jak kupiłam to się do nich przekonałam, nie są one takie małe i myślę że trochę posłużą, ale się naszukałam takich mięsistych, bo większość przypominała cienkie ściereczki

w ikea są takie ręczniki dla dzieci, dwa rodzaje - białe w owieczkami i żółte tańsze i o dziwo te żółte są mięsiste i dobre gatunkowo

fionka pisze:
w ikea są takie ręczniki dla dzieci, dwa rodzaje - białe w owieczkami i żółte tańsze i o dziwo te żółte są mięsiste i dobre gatunkowo

widziałam wczoraj tylko białe! (byłam w KAtowicach w Ikei) ale dziękuję za informację! jak pojadę tam nastepnym razem, może będą!  :-*

Ja też kupię ze dwie sztuki takich ręczników. One są dość duże i myślę, że posłużą naszym dzieciom.

Koleżanka mówiła mi, że ona nie kupowała, przeznaczyła dwa jakieś duże i nieużywane, które dostali w prezencie ślubnym. Ja takich nie mam i i tak muszę kupić.

reklama
Do góry