reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
postanowiłam, że kupię 1 ręcznik z kapturkiem dla malutkiej, potem będe uzywać "normalnych"
sylwia532 pisze:dziewczyny a kupujecie te reczniki z kapturem?????????bo nie wiem czy takowy zakupic,jedni chwala inni mowia ze zbedny bo dzidzi szybko wyrasta
ja kupiłam dwa takie ręczniki i jak kupiłam to się do nich przekonałam, nie są one takie małe i myślę że trochę posłużą, ale się naszukałam takich mięsistych, bo większość przypominała cienkie ściereczki
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
no własnie! jak do tej pory, to widziałam same "cienkie ściereczki" dlatego też nie zdecydowałam się na zakup
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
fionka pisze:w ikea są takie ręczniki dla dzieci, dwa rodzaje - białe w owieczkami i żółte tańsze i o dziwo te żółte są mięsiste i dobre gatunkowo
widziałam wczoraj tylko białe! (byłam w KAtowicach w Ikei) ale dziękuję za informację! jak pojadę tam nastepnym razem, może będą! :-*
K
KingaP
Gość
Ja też kupię ze dwie sztuki takich ręczników. One są dość duże i myślę, że posłużą naszym dzieciom.
Koleżanka mówiła mi, że ona nie kupowała, przeznaczyła dwa jakieś duże i nieużywane, które dostali w prezencie ślubnym. Ja takich nie mam i i tak muszę kupić.
Koleżanka mówiła mi, że ona nie kupowała, przeznaczyła dwa jakieś duże i nieużywane, które dostali w prezencie ślubnym. Ja takich nie mam i i tak muszę kupić.
reklama
Podziel się: