reklama
katiNJ
Fanka BB :)
Wczoraj kupilismy wozeczek chicco cortina. Bylismy zdecydowani na gracco ale ten jest ladniej wykonczony i latwiej sie rozklada oparcie, latwiej wpias fotelik-nosidelko. Wyglada tak (kolor w rzeczywistoscie jest ciut zywszy) http://www.amazon.com/exec/obidos/t...1F83G8C2ARO7P&vi=pictures&img=2#more-pictures
K
kasiula matula
Gość
a ja mam juz lozeczko
mama sie zlosci bo przesądy ale slyszalam zeby troszke postalo w domciu zeby nie smierdzialo nowoscia wiec kupilismy
mama sie zlosci bo przesądy ale slyszalam zeby troszke postalo w domciu zeby nie smierdzialo nowoscia wiec kupilismy
K
KingaP
Gość
a my mielismy się udać na Karolinowe zakupy, po polar na kocyk i materiał na przybornik, ale nie wyjechaliśmy Jutro drugie podejście!!!
K
KingaP
Gość
podoba mi się i jest podobny do graco
reklama
kasiula matula pisze:a ja mam juz lozeczko
kasiula moja teściowa jak usłyszała, że mamy łóżeczko i to już złożone , to prawie padła ale jej wytłumaczyłam, że ważniejsze od zabobonów jest to żeby dzidzia się nie przytruła wdychając zapaszek świeżych mebli, bo coprawdałóżeczko ma atest ale przy każdym nowym meblu dla dzidzi jest zastrzeżenie żeby przed użyciem wywietrzyć
Podziel się: