reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Azik: tylko latem nie noszę podkoszulki. a nie mówiłam, że trza podkoszulkę i bodziaka - albo to albo to.

Fionka: mi kolezanka będzie w rzeszy kupowac na wyprzedażach, bo ceny u nas niestety wysokie. :(

Dzięki wielkie dziewczyny!

Już niedługo sama mam zamiar poszukać w sklepach tych wózków i obejrzeć je live, ale zawsze opinia innej osoby coś daje - samej może na coś nie zwróciłabym uwagi, na co wy zwróciłyście.

Azik - z tego co mi się wydaje, że czytałam, to masz roana kortinę. Jeśli tak - to jaką ocenę byś mu wystawiła?

kaśka76 pisze:
Kinga; mnie też się bardzo podoba, ale podejrzewam, że drewex ma drogie pościelki. nie wiem jak u nich z ich jakościa.
najbardziej podobają mi się dwa pierwsze wzorki pościeli od tej pani. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79130380

Kupowałyście na tej aukcji? Bo to jest ten sam wzorek (żyrafki i owieczki) co w sklepie www.dla-dzieci.pl, tylko nie wiem czy ta sama jakość (którą chwaliłyście).

teraz po obejrzeniu marity i kortiny - kupiłabym maritę,
roana trzymałabym się dalje mocno - bardzo dobry, wytrwałt i stabilny wózek ;)

fionka pisze:
azik a czy używałaś talku, bo ja naczytałam się opinii w większości negatywnych na temat talku

kupiłam - używałam dla siebie latem - w górach - jak mi sie uda poodparzały ;)

dla dzidzi nigdy...

kasia - żle przeczytałam, moja wina - ale koszulek nie znoszę - strasznie upierdliwe do zakłądania dla malucha ;)
zakłądałam mu je właśnie w wielki upał - i tylko je - narzucałam na ramionka - żeby nie łapały słonka - nóżki tetra do spania.

Nie rozumiem dlaczego bodziaki sofija to tragedia i dlaczego niby maja byc zapinane z tyłu ?? ::) Moje sa zapinane na napki z boku i w kroku, tzn, jedna napka z jednego boku a druga z drugiego - i nic pepka nie bedzie uwieralo. Chyba, ze sa jeszcze jakies inne modele, ale mi w sklepie pokazali tylko takie.

Wlasnie szukam w necie bawelnianych kocykow- podobno trzeba miec dwa. I mam problem- jakiej wielkosci powinny byc takie kocyki? Bo znalazlam i takie o wymiarach 100 cm na 150 cm, i takie 75 cm na 100 cm. Ktore lepsze? (czy ich sie uzywa tylko do przykrywania dzidzi czy jeszcze do czegos? Przepraszam za takie naiwne pytanie, ale naprawde nie wiem :-[ )

ja kupiłam polar (1,6m) - wyciełam z niego kocyki 80*80 cm - były super i pod dzidzię i na dzidzię do wózka, do łóżeczka...

reklama
Do góry