reklama
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Dzięki wielkie dziewczyny!
Już niedługo sama mam zamiar poszukać w sklepach tych wózków i obejrzeć je live, ale zawsze opinia innej osoby coś daje - samej może na coś nie zwróciłabym uwagi, na co wy zwróciłyście.
Azik - z tego co mi się wydaje, że czytałam, to masz roana kortinę. Jeśli tak - to jaką ocenę byś mu wystawiła?
Już niedługo sama mam zamiar poszukać w sklepach tych wózków i obejrzeć je live, ale zawsze opinia innej osoby coś daje - samej może na coś nie zwróciłabym uwagi, na co wy zwróciłyście.
Azik - z tego co mi się wydaje, że czytałam, to masz roana kortinę. Jeśli tak - to jaką ocenę byś mu wystawiła?
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
kaśka76 pisze:Kinga; mnie też się bardzo podoba, ale podejrzewam, że drewex ma drogie pościelki. nie wiem jak u nich z ich jakościa.
najbardziej podobają mi się dwa pierwsze wzorki pościeli od tej pani. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79130380
Kupowałyście na tej aukcji? Bo to jest ten sam wzorek (żyrafki i owieczki) co w sklepie www.dla-dzieci.pl, tylko nie wiem czy ta sama jakość (którą chwaliłyście).
A
azik
Gość
teraz po obejrzeniu marity i kortiny - kupiłabym maritę,
roana trzymałabym się dalje mocno - bardzo dobry, wytrwałt i stabilny wózek
roana trzymałabym się dalje mocno - bardzo dobry, wytrwałt i stabilny wózek
A
azik
Gość
fionka pisze:azik a czy używałaś talku, bo ja naczytałam się opinii w większości negatywnych na temat talku
kupiłam - używałam dla siebie latem - w górach - jak mi sie uda poodparzały
dla dzidzi nigdy...
kasia - żle przeczytałam, moja wina - ale koszulek nie znoszę - strasznie upierdliwe do zakłądania dla malucha
zakłądałam mu je właśnie w wielki upał - i tylko je - narzucałam na ramionka - żeby nie łapały słonka - nóżki tetra do spania.
Nie rozumiem dlaczego bodziaki sofija to tragedia i dlaczego niby maja byc zapinane z tyłu ?? : Moje sa zapinane na napki z boku i w kroku, tzn, jedna napka z jednego boku a druga z drugiego - i nic pepka nie bedzie uwieralo. Chyba, ze sa jeszcze jakies inne modele, ale mi w sklepie pokazali tylko takie.
Wlasnie szukam w necie bawelnianych kocykow- podobno trzeba miec dwa. I mam problem- jakiej wielkosci powinny byc takie kocyki? Bo znalazlam i takie o wymiarach 100 cm na 150 cm, i takie 75 cm na 100 cm. Ktore lepsze? (czy ich sie uzywa tylko do przykrywania dzidzi czy jeszcze do czegos? Przepraszam za takie naiwne pytanie, ale naprawde nie wiem :-[ )
A
azik
Gość
ja kupiłam polar (1,6m) - wyciełam z niego kocyki 80*80 cm - były super i pod dzidzię i na dzidzię do wózka, do łóżeczka...
reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ja kupiłam 2 kocyki polarkowe, nie mam bawełnianych
Podziel się: