reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

teraz dopiero kupiłam większy, również polarkowy kocyk dla Piotrka - te 80*80 trochę przymałe sie zrobiły ;)

ja uwielbiam to co z polaru - uważam że daje najwięcej ciepełka, moze się mylę - ale tak mi już zostało ;)

reklama
też mi się wydawało, że polarkowe lepsze - milsze w dotyku, grubsze, cieplejsze, a! i były ładniejsze wzory!!! :)
dziewczyny, a kupujecie śpiworek do spania dla Dzidziorka? ja chyba poczekam i zobaczę jakie usposobienie będzie miała moja mała - jeśli będzie szaleć po łóżeczku w nocy jak mamusia po łóżku, to jej kupię - ja non stop się odkrywam i prześcieradło mam w harmonijkę zwinięte ;) Krzysiek obok ma prościutkie, gładziutkie ;)

Wiem ze polarkowe ladniejsze, ale jednak polar to 100% sztucznosci- jakis poliester czy cóś. A bawelna to bawelna. No nie wiem, wszedzie polecaja dwa bawelniane.

a w każdym sklepie inaczej gadają, w zależności co mająakurat w sprzedaży.
a co do sofija - nie jedna koleżanka mówiła, że się rozciągają ciuszki i nie warto takiej kasy za nie dawać.

ja też mam przekonanie do polru i mam dwa kocyki jeden większy i grubszy a drugi mniejszy i cieńszy

osinko co do śpiworka miałam ten sam dylemat i postanowiłam tak jak ty zaczekać aż dzidzia się urodzi gdyż moje dzieciate koleżanki miały zdania podzielone, niektóre dzieci podobno uwielbiają spać w śpiworkach a przy innych to wyrzucone pieniądze

my dostaliśmy dwa kocyki bawełniane od znajomych; są w porządku, więc nie będziemy wydawać kasy na polarkowe - aczkolwiek są one miłe w dotyku

Widzialyscie taka poduszke specjalna w sklepie hindianka? Wydaje mi sie fajnym pomyslem, co o niej sadzicie? Warto kupowac czy to taki pic na wode?

Aniam pisze:
Widzialyscie taka poduszke specjalna w sklepie hindianka? Wydaje mi sie fajnym pomyslem, co o niej sadzicie? Warto kupowac czy to taki pic na wode?

to specjalna poduszka do karmienia czy też do spania dla niemowlaka?
jesli ta druga, to zastanawiałam się nad nią

reklama
ta do spania- mi sie wydaje fajna- pod pleckami rowno, a dzidzia glowke ma odrobinke wyzej, wiec i sie nie zachlysnie jakby co i lepiej widziec bedzie.

Do góry