reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

Ewa - to dobra firma, ale u nas w carrefourze nie widziałam :(
tylko w hurtowni - firma jakosciowo bardzo podobna do pinokia - moim zdaniem identyczna, ale ceny tez podobne... WARTO

reklama
a my mamy taki rożek oto:
16fz.jpg

hmm...tak sobie czytam i wiecie co wam powiem...że ja np. prałam julki ciuszki tylko na początku w dzieciecym proszku, w cypisku ewentualnie w płatkach mydlanych, ale jak mała skończyła miesiąc jakoś tak poszło że prałam w normalnym proszku i nc jej nie było, żadnego uczulenia czy cos tam...

Dzieki dziewczyny. Zobacze w Auchanie. Wlasnie znalazlam komplet poscieli dzieciecej i kocyk w paczce od szwagierki- nie wiem jak to sie stalo ze je wczesniej przeoczylam. I wzorem Kingi zabralam sie do prania ciuszkow dla maluszka- dobrze ze teraz sie na to zdecydowalam, bo jakims cudem mam ich tyle ( caly czas ktos cos mi daje po swoim dziecku) ze wychodzi mi conajmniej na 5 pran,a nawet nie wspomne o pieluchach i poscieli. Ja piore po 2 razy- najpierw w Vizirze Sensitiv a nastepny cykl w Bobasie ( jako ze sa to rzeczy uzywane),zastanawiam sie nad jakims plynem do plukania, ale chyba na razie sie nie odwaze.Aha a wszystkie pajacyki takie miekkie z welurku czy polaru bede prala w mleczku lovelli.

reklama
a ja mam pytanko odnosnie takich malych koszulek co przypominaja kaftan bezpieczenstwa-sa takie wiazane-jak dla mnie niepraktyczne i nie wiem jak ja je bymm zalozyla takiemu maluszkowi ile to wygibasow?kolezanka mnie juz denerwuje ma 4 miesiecznego malucha i jej rady brrrrrrrrrrrrrr,zapytalam sie czy nie lepsze body a ona ze takiemu malemu to te koszulki a nie body ze ona sie zna na tym lepiej ode mnie...............ehhhhhhhhhhh

was spytam kupujecie takie????????

Do góry