reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
martwię się polarkami - zastanawiam się czy mogę je wyprać w perle... może podwójnie wypłucze i będzie dobrze...

od kiedy nasze polarki i wełenki piorę w perle - zauważam duża różnicę, to i pewnie rzeczy dla dzidzi beda lepiej wyglądały...

nie ma loveli do delikatnego prania, szukałam dziś zawzięcie...

tak nad nią myślałam - ale uznałam że ona to raczej do prania recznego - na co aktualnie siły nie mam - zwłaszca że musze odświeżyć ciuszki po 1,5 roku nieużywania...

jutro piorę delikatne, będę kombinować ;)

Ivka, gdzie kupowalas roanka i jaki kolor? A marite czy kortine?

Osinka a bylas pojezdzic wozkami po sklepie? My razem z mezem stwierdzilismy, ze najlepiej wykonany jest roan marita- swietnie sie buja i prowadzi. :) Choc do samochodu go jeszcze nie mierzylam :)

Święta prawda - Osinka jak pojeździsz wózkiem po sklepie i go poskładasz i porozkładasz to odrazu będziesz wiedzieć, że niektóre odpadają i kropka. :)

Aniam pisze:
Ivka, gdzie kupowalas roanka i jaki kolor? A marite czy kortine?

Osinka a bylas pojezdzic wozkami po sklepie? My razem z mezem stwierdzilismy, ze najlepiej wykonany jest roan marita- swietnie sie buja i prowadzi. :) Choc do samochodu go jeszcze nie mierzylam :)

jeszcze nie byłam w sklepie, trochę się boję o kolano, odczekam z tydzień, dwa i pojadę, mój Krzyś nie chce mnie zabierać na zakupy, boi się ;) wczoraj po wielkim placzu pojechalam z nim do Lidla na zakupy ;)

mam mały dylemacik
podobają mi sie takie dwa wózeczki
w zasadzie takie same tylko kolor je rózni
bardziej podoba mi sie ten
wzio1qg.jpg

ale boje sie ze moze byc zbyt dziewczecy kolor bo taki rózowawy
ten jest batrdziej uniwesalny kolor ale podoba mi sie mniej
wzio25ik.jpg

Kasiula: u mnie na osiedlu jeździ panna takim wózkiem różowym - mnie osobiście się ta kolorystyka nie widzi, a ona ma taki wózek, bo mąż sam wybierał kolor jak była w szpitalu i tez jej się nie podoba. ja go widzę codziennie na żywo i dla mnie jest taki troszkęcukierkowaty, ale nie siugeruj się moją opinią, bo ja uwiellbiam różne odcienie zieleni, więc moge nie być obiektywna.

reklama
Do góry