reklama
ogladalam wczoraj na zywo mutsyego- on rzeczywiscie jest malutk !!i! (tzn. gondolka) i jak na wozek za 3000 zl dosyc ciezki. Niestety nie mieli tam wozkow takich jakie ja chce obejrzec czyli roankow i deltimow, ale moze juro gdzies sie dalej wybiore.
Za to w tym sklepie byla tez oblednie piekna posciel (mi sie pododbala taka lekko pomaranczowa), od razu w komplecie z kombinezonkiem-spiworkiem, a nawet zabawka pluszaczkiem, ale ceny zbily mnie z nog- sam ten ochraniacz na lozeczko (ktorym sie boki oklada)- 150 zl, spiworek drugie 150, itd.!!! To taki sklep na Pulawskiej, mniej wiecej na wysokosci Geanta. I podobno oni tam maja akurat wyprzedaze od 30 do 70 %. A kaftaniki za 28 zl!
Za to w tym sklepie byla tez oblednie piekna posciel (mi sie pododbala taka lekko pomaranczowa), od razu w komplecie z kombinezonkiem-spiworkiem, a nawet zabawka pluszaczkiem, ale ceny zbily mnie z nog- sam ten ochraniacz na lozeczko (ktorym sie boki oklada)- 150 zl, spiworek drugie 150, itd.!!! To taki sklep na Pulawskiej, mniej wiecej na wysokosci Geanta. I podobno oni tam maja akurat wyprzedaze od 30 do 70 %. A kaftaniki za 28 zl!
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
brusia pisze:Witajcie Dziewczynki!
Mam sprawę do Osinki. wiem, ze to moze nie miejsce na takie pogaduszki ale nie chciałam osobnego wątku zakładać. Nie wiem, czy udalo mi się wysłać odp, na Twoje pytanie Osinko. Jesli tak, to daj mi znać. Jesli nie, napiszę ponownie. Dotyczy porodu w Sosnowcu.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie
cześć Brusia!! doszło, dziękuje bardzo i czekam na relację!!
magdalenaB
marcowa mama 06'
magdalenaB
marcowa mama 06'
ło matko!!!!!!! no to rzeczywiście niesamowita "okazja" ;Dte ceny w niektórych sklepach mogą zbić z nóg, a ja myślałam że świat dziecka jest drogi.... :się pomyliłam
ania nie wchodz do takich sklepów bo się jeszcze w stresy wpędzisz :laugh:
ania nie wchodz do takich sklepów bo się jeszcze w stresy wpędzisz :laugh:
magdalenaB
marcowa mama 06'
nie dobra nic nie widac pokombinuje troszke i postaram sie poprawic to zdjecie
reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
jak narazie to nie, mam taki cieplutki pajacyk polarkowy dla malenstwa to na pewno od razu zaloze przy wyjsciu ze szpitala, poza tym nornalnie spioszki, body, koszulki jakby co zawsze mozna dokupic ale boje sie tez przegrzewac dzidzie. wczoraj zakupilam jeszcze taki spiworek do wozka (tylko z nogawkami nie jednolity na dole). mam jeszcze kocyk w razie czego i planuje rozek kupic wiec jakby co to przykryje sie dzidzie tym, zapewne jeszcze cos mi sie zmieni do czasu urodzenia maluszka ale jak narazie mam to co mam
Podziel się: