reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
własnie mi dostarczyli kombinezonik: jest kremowy - tylk ona zdjęciu taki różowawy :)
kombinezonik14vp.jpg

kombinezonik21tu.jpg

sylwia532 pisze:
ivka kocyk przesliczny,a kaftanik to po ile jak sie mozna spytac,i czy maja jeszcze jakies fajne ciuszki np.spioszki?

Kaftanik zdaje się mąż kupił za 6zł i mówił, że wszystkie dziecięce rzeczy mieli przecenione, ale nie pamiętał co nam jeszcze potrzebne i kupił tylko to :)

agao pisze:
tak myśłę o takiej wkładce do wanienki słyszałam że nie wszyscy są z niej zadowoleni - jednak myślę że lepiej tą gąbke niż taki leżaczek plastikowy

chyba że macie argumenty które przemawiają za czymś lepszym bo ja się nie znam

A ja właśnie zakupiłam leżaczek do kąpciania - tyle, że nie foczkę, a delfinka - wydaje mi się bardziej przystosowany do takiej maleńkiej dzidzi. Ja nie kupuję wanienki, a tylko będę wstawiać tego delfinka do dużej wanny.

dziewczyny! widziałam w ofercie netto piłki do porodu..... Zastanawiam się, czy sobie jej nie kupić. Jestem po Sr nią zachwycona, bo bardzo wygodnie się na niej siedzi, a ja nie mogę sobie ostatnio miejsca znaleźć :( Kosztuje 16 zł. Co o tym sądzicie?

KingaP pisze:
Ja właśnie weszłam do domu, byliśmy u mojej koleżanki i Rafał przytargał cały plecak dziecięcych ciuchów, dwie księżki "Język niemowląt" i o karmieniu piersią (polecali nam na SR) , płytę z muzyką poważną specjalnie dla dzieci (właśnie siedzę z odkrytym brzuchem i słucham (jest sliczna) i dostałam też dwa opakowania wkładek laktacyjnych.... Jezu!!! Pierwsze koty za płoty!! :D

A jutro wybieram się na zakupy, bo zamierzam sama uszyć przybornik taki zawieszany na łóżeczko.

A z całej radości sączę Karmi Poema di caffe :D
kingus a o jakim przyborniku myslisz?? takim z kieszonkami?
bo ja chce zamontowac 3 koszyczki (tylko jeszcze nie wiem z czego) nad lozeczkiem lub na takim aluminiowym precie (jak w kuchni) na najpotrzebniejsze rzeczy

magdalenaB pisze:
KingaP pisze:
Ja właśnie weszłam do domu, byliśmy u mojej koleżanki i Rafał przytargał cały plecak dziecięcych ciuchów, dwie księżki "Język niemowląt" i o karmieniu piersią (polecali nam na SR) , płytę z muzyką poważną specjalnie dla dzieci (właśnie siedzę z odkrytym brzuchem i słucham (jest sliczna) i dostałam też dwa opakowania wkładek laktacyjnych.... Jezu!!! Pierwsze koty za płoty!! :D

A jutro wybieram się na zakupy, bo zamierzam sama uszyć przybornik taki zawieszany na łóżeczko.

A z całej radości sączę Karmi Poema di caffe :D
kingus a o jakim przyborniku myslisz?? takim z kieszonkami?
bo ja chce zamontowac 3 koszyczki (tylko jeszcze nie wiem z czego) nad lozeczkiem lub na takim aluminiowym precie (jak w kuchni) na najpotrzebniejsze rzeczy

tak, takim z kieszonkami, kolega miał mi przysłać zdjęcie, bo oni mają wykonane samodzielnie. Jak dostanę je, to tu umieszczę :)

reklama
agao pisze:
iwosz a co polecają w SR???????
własne ręce;  na dno pieluchę tetrową lub  takie gumowe antypoślizgowe - z pieluchą kąpałam i bylo ok; z tym gumowym jeszcze nie

Kinga - mi jakoś to Karmi nie wchodzi  :(

Do góry