reklama
K
KingaP
Gość
kochana!! extra. ma słodki kawowy smak Pycha.... I mam święty spokój, że nie rozpijam Karoliny
A
azik
Gość
własnie mi dostarczyli kombinezonik: jest kremowy - tylk ona zdjęciu taki różowawy
K
KingaP
Gość
Uroczy!!!
ivka76
Fanka BB :)
sylwia532 pisze:ivka kocyk przesliczny,a kaftanik to po ile jak sie mozna spytac,i czy maja jeszcze jakies fajne ciuszki np.spioszki?
Kaftanik zdaje się mąż kupił za 6zł i mówił, że wszystkie dziecięce rzeczy mieli przecenione, ale nie pamiętał co nam jeszcze potrzebne i kupił tylko to
agao pisze:tak myśłę o takiej wkładce do wanienki słyszałam że nie wszyscy są z niej zadowoleni - jednak myślę że lepiej tą gąbke niż taki leżaczek plastikowy
chyba że macie argumenty które przemawiają za czymś lepszym bo ja się nie znam
A ja właśnie zakupiłam leżaczek do kąpciania - tyle, że nie foczkę, a delfinka - wydaje mi się bardziej przystosowany do takiej maleńkiej dzidzi. Ja nie kupuję wanienki, a tylko będę wstawiać tego delfinka do dużej wanny.
K
KingaP
Gość
dziewczyny! widziałam w ofercie netto piłki do porodu..... Zastanawiam się, czy sobie jej nie kupić. Jestem po Sr nią zachwycona, bo bardzo wygodnie się na niej siedzi, a ja nie mogę sobie ostatnio miejsca znaleźć Kosztuje 16 zł. Co o tym sądzicie?
magdalenaB
marcowa mama 06'
kingus a o jakim przyborniku myslisz?? takim z kieszonkami?KingaP pisze:Ja właśnie weszłam do domu, byliśmy u mojej koleżanki i Rafał przytargał cały plecak dziecięcych ciuchów, dwie księżki "Język niemowląt" i o karmieniu piersią (polecali nam na SR) , płytę z muzyką poważną specjalnie dla dzieci (właśnie siedzę z odkrytym brzuchem i słucham (jest sliczna) i dostałam też dwa opakowania wkładek laktacyjnych.... Jezu!!! Pierwsze koty za płoty!!
A jutro wybieram się na zakupy, bo zamierzam sama uszyć przybornik taki zawieszany na łóżeczko.
A z całej radości sączę Karmi Poema di caffe
bo ja chce zamontowac 3 koszyczki (tylko jeszcze nie wiem z czego) nad lozeczkiem lub na takim aluminiowym precie (jak w kuchni) na najpotrzebniejsze rzeczy
A
azik
Gość
Kinga, kupuj piłkę - bardzo tanio, jutro wyślę Igora do netto...
K
KingaP
Gość
magdalenaB pisze:kingus a o jakim przyborniku myslisz?? takim z kieszonkami?KingaP pisze:Ja właśnie weszłam do domu, byliśmy u mojej koleżanki i Rafał przytargał cały plecak dziecięcych ciuchów, dwie księżki "Język niemowląt" i o karmieniu piersią (polecali nam na SR) , płytę z muzyką poważną specjalnie dla dzieci (właśnie siedzę z odkrytym brzuchem i słucham (jest sliczna) i dostałam też dwa opakowania wkładek laktacyjnych.... Jezu!!! Pierwsze koty za płoty!!
A jutro wybieram się na zakupy, bo zamierzam sama uszyć przybornik taki zawieszany na łóżeczko.
A z całej radości sączę Karmi Poema di caffe
bo ja chce zamontowac 3 koszyczki (tylko jeszcze nie wiem z czego) nad lozeczkiem lub na takim aluminiowym precie (jak w kuchni) na najpotrzebniejsze rzeczy
tak, takim z kieszonkami, kolega miał mi przysłać zdjęcie, bo oni mają wykonane samodzielnie. Jak dostanę je, to tu umieszczę
reklama
własne ręce; na dno pieluchę tetrową lub takie gumowe antypoślizgowe - z pieluchą kąpałam i bylo ok; z tym gumowym jeszcze nieagao pisze:iwosz a co polecają w SR???????
Kinga - mi jakoś to Karmi nie wchodzi
Podziel się: