reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

kupiłąm gąbke dla Piotrka - nigdy jej nie użyłam...

a co do kąpieli w dużej wannie - za dużo wody trzeba lać, wanienka droga nie ejst - a na wodzie zaoszczędzisz...

reklama
acha! no i gdzie wy dziewczyny kupujecie te przecenione ubranka????????
my byliśmy w dzieciowych sklepach (5-10-15, Smyk i inne) no i ubranka, sweterki itp. dla starszych dzieci niekiedy były przecenione, ale body czy kaftaniki dla niemowlaków - w ogóle nie!!!
może w Poznaniu nie przeceniają - żyły jedne!
nie znalazłam nic poniżej 12 zł!!!!! za sztukę - a w jednym sklepie niemowlęce rzeczy - końcówki serii leżały w wielkim koszu - jak zaczęliśmy z mężem szperać to sprzedawczyni powiedziałą, że wcale nie są przecenione tylko tak sobie byle jak leżą, a jak zapytaliśmy o jakiś konkretny rozmiar to powiedziała, że jak sobie wygrzebiemy to będzie - a ceny 15, 20 i 25 zł sztukę!!!
tak wyglądają przeceny w Poznaniu!

Koga - w Warszawie to samo. Ostatnio wygrzebałam w sklepie kaftanik za 9zl, ale cudem, i chyba omyłkowo go wycenili bo drugi taki sam kosztował 12 zl.
Ja teraz zamówiłam na stronie www.erni.com.pl - ceny do przeżycia, jak dostanę ubranka to napiszę jak z jakością.

Mamusie marcowe witam ponownie! Moja Lenusia ma juz miesiac (wczoraj), mamy sie super, ja zaczynam naprawde niezlej wprawy nabierac w "obsludze" dzidziusia + domu jednoczesnie. I wzielam sie za dalsze porzadki w "nadwyzkach" wyprawkowych....(pisze "dalsze" bo pierwsze byly juz przed porodem :) )

został mi jeszcze fotelik Maxi-Cosi Citi, który właśnie wystawiłam na allegro. Fotelik jest nowiutki, nigdy nie użyty (dostaliśmy go w prezencie, a wcześniej kupiliśmy już sobie taki sam). Fotelik wystawiam bez ceny minimalnej bo chce sie po prostu go pozbyc, to i tak byl prezent.

Może któraś z Was będzie zainteresowana, podaje linka:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=80980887

I mam jeszcze całe dno szafy ubranek ktore Lena dostala w prezencie z USA ale ktore nie trafily w moj gust...Tez to bede musiala ofotografowac i wystawic, podrzuce Wam wtedy linka tez.

Trzymam kciuki za wszystkie :)

pozdrowionka
Paulina

Witajcie Dziewczynki!

Mam sprawę do Osinki. wiem, ze to moze nie miejsce na takie pogaduszki ale nie chciałam osobnego wątku zakładać. Nie wiem, czy udalo mi się wysłać odp, na Twoje pytanie Osinko. Jesli tak, to daj mi znać. Jesli nie, napiszę ponownie. Dotyczy porodu w Sosnowcu.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie:)

W temacie wyprawki, to ja jmoże tak delikatnie wspomnę, że estem w ważnym momencie zakupu kosmetyków dla Dzidziusia. Wiem, ze jest mnóstwo opinii a rynek też jest nasycony. Od dwóch dni siedzę i czytam o kosmetykach na forum gazeta.pl. Jest tam mnóstwo przydatnych informacji i opinii udzielanych przez eksperta z ImiD, myślę , ze warto polecić. Poczytajcie kobietki, troche tego dużo ale ja wybieram oczywiście tylko te tematy, ktore mnie interesują.

reklama
Fakt, najlepiej byłoby, żeby wózków było kilka, każdy w innej cenie i wybierałoby się tylko w zależnośdci od zasobności portfelika :-)

Do góry