reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
ivka76 pisze:Dobrze wiedzieć, że ten sprzedawca jest w porządku. Mnie się co prawda aż tak z przesyłką nie spieszy, ale z drugiej strony lepiej mieć w domu to, za co się zapłaciło niż czekać w niepewności - dojdzie czy nie dojdzie
u tego sprzedawcy "kupilam teraz",wyslalam przelew, wyslalam mu potwierdzenie,a on mi odpisal,ze towar juz nadal paczka-to bylo tego samego dnia! dodałam go do ulubionych sprzedawców, bo naprawdę byłam zadowolona z zakupów
Agao - jesteś pewna co do tej gąbki? (o ile dobrze zrozumiałam myślisz o takiej dużej do położenia w wanience - tak?) Może zanim ci napiszę coś na jej temat poczekam na odpowiedź... ;Dagao pisze:no brakuje mi kosmetyków przewijaka komody wanienki i gąbki do wanienki a no i pampersów
K
KingaP
Gość
Ja właśnie weszłam do domu, byliśmy u mojej koleżanki i Rafał przytargał cały plecak dziecięcych ciuchów, dwie księżki "Język niemowląt" i o karmieniu piersią (polecali nam na SR) , płytę z muzyką poważną specjalnie dla dzieci (właśnie siedzę z odkrytym brzuchem i słucham (jest sliczna) i dostałam też dwa opakowania wkładek laktacyjnych.... Jezu!!! Pierwsze koty za płoty!!
A jutro wybieram się na zakupy, bo zamierzam sama uszyć przybornik taki zawieszany na łóżeczko.
A z całej radości sączę Karmi Poema di caffe
A jutro wybieram się na zakupy, bo zamierzam sama uszyć przybornik taki zawieszany na łóżeczko.
A z całej radości sączę Karmi Poema di caffe
reklama
Podziel się: