reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
ivka76 pisze:
Dobrze wiedzieć, że ten sprzedawca jest w porządku. Mnie się co prawda aż tak z przesyłką nie spieszy, ale z drugiej strony lepiej mieć w domu to, za co się zapłaciło niż czekać w niepewności - dojdzie czy nie dojdzie ;)

u tego sprzedawcy "kupilam teraz",wyslalam przelew, wyslalam mu potwierdzenie,a on mi odpisal,ze towar juz nadal paczka-to bylo tego samego dnia! dodałam go do ulubionych sprzedawców, bo naprawdę byłam zadowolona z zakupów

agao pisze:
no brakuje mi kosmetyków przewijaka komody wanienki i gąbki do wanienki a no i pampersów
Agao - jesteś pewna co do tej gąbki? (o ile dobrze zrozumiałam myślisz o takiej dużej do położenia w wanience - tak?) Może zanim ci napiszę coś na jej temat poczekam na odpowiedź... ;D

tak myśłę o takiej wkładce do wanienki słyszałam że nie wszyscy są z niej zadowoleni - jednak myślę że lepiej tą gąbke niż taki leżaczek plastikowy

chyba że macie argumenty które przemawiają za czymś lepszym bo ja się nie znam

Właśnie stałam się właścicielką takiego oto kombinezoniku z polarku. Mam nadzieję, że w realu jest równie fajny jak na zdjęciu  ;)

7991056524cf.jpg

Ja właśnie weszłam do domu, byliśmy u mojej koleżanki i Rafał przytargał cały plecak dziecięcych ciuchów, dwie księżki "Język niemowląt" i o karmieniu piersią (polecali nam na SR) , płytę z muzyką poważną specjalnie dla dzieci (właśnie siedzę z odkrytym brzuchem i słucham (jest sliczna) i dostałam też dwa opakowania wkładek laktacyjnych.... Jezu!!! Pierwsze koty za płoty!! :D

A jutro wybieram się na zakupy, bo zamierzam sama uszyć przybornik taki zawieszany na łóżeczko.

A z całej radości sączę Karmi Poema di caffe :D

reklama
Do góry