Kupię sobie pampersy dla starszych ludzi i będzie...hahhahh Nie no...żartuję oczywiście;-) To już sama nie wiem dziewczyneczki...kupować te majty jednorazowe czy bawełniane??;-) Bo wiadomo, że i tak zapewne je wyrzucę...tylko chodzi mi o to, w których jest najwygodniej:-) Jak myślicie???;-)
reklama
Foczusia kup sobie takie i takie i zoabaczysz w których Ci będzie lepiej,zawsze można dokupić jednorazowe w aptece nawet szpitalnej więc jak Ci w takich będzie wygodniej to ktoś Ci skoczy i kupi a i sklepiki teraz normalne są w szpitalach więc jak za mało bys miała bawłnianych to też zawsze ktoś może dowieźć czy dokupić
garbi
Rozpakowana 27.07.2011 :)
Foczusia łóżeczko i pościel super, ten baldachim też bardzo ładny ale ja szukam innego takiego tylko na tył łóżeczka żeby dzidzi przysłonić światło w razie czego. Miałam taki przy Kacprze ale sprzedałam razem z łóżeczkiem. Co do majtek też się zastanawiam nad jednorazowymi ale tylko na 3 pierwsze dni a potem czarne bawełniane. Za to mam inne pytanie czy któraś z Was używała wkładek laktacyjnych wielorazowych?
dodi_misia
Fanka BB :)
Ja zamiast jednorazowych majtek, to kupie takie siateczkowe, ktore można prać.. przynajmniej w szpitalu będe ich używać, potem może juz normalne bawełniane wkladki lakt, to wolę jednorazowe, jakoś do mnie nie przemawiają te wielorazówki..
Macie racje Dziewczyneczki...to kupię i takie i takie majciochy;-) Ja tam nigdy jeszcze nie używałam wkładek laktacyjnych, bo to moja pierwsza ciąża, ale mam zamiar kupić jednorazówki;-) Tak większość koleżanek, które mają dzieciątka mi doradzają....zdam się na innych
garbi
No właśnie ja chce kupić jednorazówki szczególnie na noc bo u mnie już zaczyna wyciekać siara a w pierwszej ciąży to nocą była dosłownie zalana ale w dzień to ledwo mi co leciało a mnie strasznie drażniły sutki wkładki jedno razowe i to wypróbowane z każdej możliwej firmy i właśnie tak się zastanawiam czy wielorazowe zdają rezultat, czy się nie wyślizgują ze stanika i czy nie przeciekają za bardzo. Ja jeszcze kupuję sobie osłonki na sutki Avent silikonowe osłonki na sutki 2szt młody miał problem z ciągnięciem z piersi i one pomogły mi w karmieniu go no i w szpitalu jak mnie pogryzł to potem przyniosły ulgę i szybko mi się wszystko zagoiło.
garbi
Foczusia no już od 2 dni z jednej piersi i najpierw myślałam, że mi się wydaje ale po chwili patrzę na koszulkę a tam plama i tak cały dzień po kilka kropli i chyba się przejdę dziś do sklepu i kupię wkładki wielorazowe bo tego dużo nie ma ale koszulka/stanik zaplamione.
reklama