reklama
EG czy mogłabyś podać nick do gościa od którego kupujesz pościel...ponieważ skoro od niego kupujesz to znaczy ,że jest ok, a powiem szczerze nie chcialabym się "nadziać" a tak przy okazji listę zrobiłaś super i na pewno niejadna z nas z niej skorzysta (ja napewno to zrobię) już ją sobie wydrukowałam
Pycha
mama Mai i Marty
Jesli chodzi o wyprawkę, to mi zostanie bardzo mało do kupienia, mam tyle ubranek, ze chyba zamiast komody bedę musiała kupić wielka szafę.
Pycha
mama Mai i Marty
Tylko chodzi o to ze ja te ubranka dostane po moich siostrzenicach. I z tego co mi mówi mama, bo one są teraz u niej, to mi pozostaje kupienie tylko wyprawki do szpitala, bo lepiej żeby to nowe było. Łózeczko tez dostane, tylko posciel kupic , no i wózek. I oczywiscie pieluszki i rzeczy kosmetyczne.
justynaj
Fanka BB :)
dziewczyny kupiłam świetna wyprawke do szpitala albo na wyjscie od dziewczyny o nicku Bettina27, jest kilka kolorów do wyboru wszystko z mieciutkiej bawelny -jest kaftanik koszulka,spioszki i czapeczka, nowiutkie i kosztuje 27 zł,razem zapłaciłam 35 nazywa się O nareszcie wyprawka rozpinana w kroczku polecam!
uwielbiam szykować wyprawkę dla mojej dzidzi,to jest czysta przyjemnosc,ciuszkow juz mam dosc duzo,poluje jeszcze na kombinezon, a potem inne akcesoria typu: wanienka (widzialam fajna w Ikei ma bajeczny kolor, i na dole takie delikatne paski antyposlizgowe kosztuje 29 zl, w supermarkecie tyle samo kosztuje zupelnie zwykła
no i oczywiscie przewijalnik, posciel tez juz mam wypatrzona na allegro od tego goscia co Eg , itak powolutku do przodu, niestety u mnie jeszcze trwa remont,ale za tydzin sie konczy i juz na dobre będę mogła przygotowywać cały domek na powitanie maluszka!
pozdrawiam
Justyna
uwielbiam szykować wyprawkę dla mojej dzidzi,to jest czysta przyjemnosc,ciuszkow juz mam dosc duzo,poluje jeszcze na kombinezon, a potem inne akcesoria typu: wanienka (widzialam fajna w Ikei ma bajeczny kolor, i na dole takie delikatne paski antyposlizgowe kosztuje 29 zl, w supermarkecie tyle samo kosztuje zupelnie zwykła
no i oczywiscie przewijalnik, posciel tez juz mam wypatrzona na allegro od tego goscia co Eg , itak powolutku do przodu, niestety u mnie jeszcze trwa remont,ale za tydzin sie konczy i juz na dobre będę mogła przygotowywać cały domek na powitanie maluszka!
pozdrawiam
Justyna
a'propos tej wanienki z IKEI, to jest super, niedosyć, że kolorek piękny niebieściutki to właśnie te paski antypoślizgowe są podobno bardzo praktyczne (koleżanka mi mówiła, bo ma taką wanienkę ) a i rozmiar jej jest fajny, bo nie za duża nie za mała...w każdym razie ona taką wanienkę polecała
reklama