reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Niektóre dzieci się rodzą i mają prawie 62 rozmiar, jak chesz żeby długo pochodził, to może trochę za mały, chociaz niemieckie rozmiary nie wiadomo czy są takie jak w polsce

Ja kupuję wszystko na 62, bo lepiej rękawek podwinąć niż wyrzucić ciuszek..

reklama
No ale numer!!! właśnie odebrałam paczkę z allegro i .... pierwszy raz się zawiodłam, a dodam że z mężem już niejedną rzecz kupiliśmy. Zamówiłam sobie spodnie, i przyszły całkiem inne niż na zdjęciu :( :(

Jestem okropnie zła :mad: :mad:

ale kontaktowałaś się już ze sprzedawcą, może to jakieś niedomówienie?
trochę mnie wystraszyłaś, bo ja po raz pierwszy zamawiam i nie mam za bardzo zaufania do tego
ale już kupiłam wyprawkę, czekam aż przyjdzie pocztą
zapłacę przy odbiorze, na szczęście niewielka kwota

życzę Ci powodzenia może to się w koncu wyjaśni
trzymam kciuki
J :)

ELUSIA ja bym tak od razu negatywa nie wystawiała, no chyba ,że ze sprzedającym nie ma żadnego kontaktu i nie ma chęci wymiany na właściwe spodnie...

ale tak w sumie to czasami można się naciąć, ja ostatnio kupiłam sobie odżywkę do włosów i w ogóle do mnie nie przyszła a na dodatek kolesiowi zawiesili konto i nawet negatywa nie mogłam wystawić....więc chyba jednak trzeba uważać, chociaż czasami kupuję na allegro i to była jedyna "wtopa" :(

Jeszcze nie wiem co zrobię...., dużo rzeczy już kupiłam na allegro i zawsze bylo ok. Pierwszy raz taka wpadka :mad:

Spróbuj się jednak z nim skontaktować elusia. Może to pomyłka. Ja dzisiaj odebrałam drugi komplet pościeli i rożek, naprawdę są śliczne.
Justynaj ja kupiłam kombinezon na 68, jak będzie za duży najwyżej się go podwinie :laugh:

Eg czy to jest ta pościel z baldachimkiem z bawełny Bielawa 6 częściowa z haftem za 87 zł?
mnie ona bardzo się podoba i chciałabym ją kupić (kiler 480)
pozdrawiam Justyna

a już wiem zobaczyłam na innym poscie, jest super, szkoda ,że nie ma baldachimu bo mnie on bardzo się podoba, ale jeden kolor z tych Twoich idealnie pasowałby mi do pokoiku!
pozdrawiam
J

reklama
Do góry