reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

My już dziś po zakupach, kupiłam młodej sukienkę z getrami, 2 body, trzy pak pajacyków, śliniaki z ceratką, bluzeczkę, smoczki 1+,i o dziwo wypiła normalnie, i smoczusia geniusa bo jeden się zgubił, kacuskę do kąpieli:-) i humanę bananową. Kacowi piękny sweterek no i oczywiście Lego Ningago na imieniny:-) Uwielbiam kupować na wyprzedażach:-) Lego niestety nie było na wyprzedaży:dry:

reklama
Ale szalejecie :)

Ja też jakieś 2 tygodnie temu przechodziłam obok sklepu, gdzie była likwidacja i wszystko za pół ceny. Taka dobra jakość, że nie mogłam się oprzeć :-D

ostatnio w smyku kupiłam kruszynce takie ciuszki
Cool Club, Sukienka z krótkim rękawem, rozmiar 62 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com
Cool Club, Pajac chłopięcy 3-pack, rozmiar 68 - Cool Club - Ubranka dla dzieci - Smyk.com

kupiłam również talerzyki z canpola antypoślizgowe
kubek niekapek i szczotkę do mycia butelek

Tak w ogóle lubię ze sklepu online C&A kupować(polecam)fajne promocje są tam :)

A teraz skusiłam się na to w Tchibo

https://www.tchibo.pl/Lancuch-swietlny-p400017406.html

Dzisiaj przesyłka 6 zł i fajne przeceny są :)(aha w C&A do 6 stycznia też promocja tyle że już przebrane no ale może ktoś coś znajdzie?) :)

super zakup
ja mam takie kule zakupione w tesco i podoba mi się taka dekoracja
chciałabym buty zakupić w c&a, ale kosztują prawie 200 i boję się co będzie jak nie będą pasować ;/

A ja dzis kupiłam sobie to :-p
c_big2360777.jpg

eveline-krem-wyszczuplajacy-ujedrniajacy-500x500.jpg
i-eveline-slim-extreme-3-d-serum-ujedrniajaco-modelujace-do-biustu-150-ml.jpg

super
ja mam takie serum rozgrzewające i chłodzące
tylko nie mam zapędu do smarowania :-D
muszę m zagonić :-):tak::-D

super zakupy
szkoda że nie ma ikei online
zakupiłabym mnóstwo rzeczy
a tak bez auta to nie chce mi się autobusem jechać i tachać tego wszystkiego :sorry:

ja dzisiaj na spacerze przechodzilam obok sklepu dzieciecego byla wyprzedaz likwidacja sklepu ,wszysko za polowe ceny:szok:obkupilam mloda juz na 74-80 cm. A tyle fajnych ubranek ze az zdziczalam:-D

no ja też tak miałam ;-)
na drugi dzień poszłam i zrobiłam zakupy drugi raz

Nie wiem czy któras z was jest w tej grupie ale warto ja tu dużo ciuszków zakupiłam dla Artiego wklejam linka: https://www.facebook.com/groups/bobookazje/

niestety nie mam fb

My też wczoraj nawet się wyrwaliśmy na zakupy, dzieci troche obkupiliśmy chociaż chyba niepotrzebnie, ale wszystko takie śliczne i dosłownie za grosze...ciężko się oprzeć:tak:

ILONA piekności!!zauwazyłam ze jesteś na FB w grupie tej co ja także zamówię u ciebie czapeczki z szalikiem też :))

Tylko czy na tą zime sie opłaca?bo boje sie ze na nastepną nie bedzie pasować a teraz nie wynosza dzieci...jak myślicie?

reklama
Patrysia jak chcesz wszystkim chłopcom zamawiać to starszym możesz to Marcelek najwyżej będzie miał jak podrośnie, a Marcelkowi moim zdaniem się już nie opłaca, no ale zrobisz jak będziesz chciała :tak:

Do góry