reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
A ja dzis kupiłam sobie to :-p
c_big2360777.jpg

eveline-krem-wyszczuplajacy-ujedrniajacy-500x500.jpg
i-eveline-slim-extreme-3-d-serum-ujedrniajaco-modelujace-do-biustu-150-ml.jpg

Axsa nie tylko tobie:-p;-):-D ale juz mi dynda skora a jak jeszcze by sie chudnac udało:cool2:to dopiero masakra bedzie wiec jak latem by sie chciało w kiecuche fajna wsoczyc to mus doope ruszyc:sorry2::-D

Risia ja przetestowałam wiele takich balsamow i drogich i tanszych i te sa fajne i cenowo i działajaco ;-)tz u mnie celulit nie znikł wiadomo ale fajnie pojedrniaja ,skora jest gładziudka .

ja stosowałam 2 specyfiki na noc i na dzień z Comfort Zone antycellulitowe...do tego żel ujędrniający biust z Avonu....bez ćwiczeń to i tak na nic ;-)

internetowe zakupy w C&A to lubię i żałuje,że w H&M tak nie można :wściekła/y:

reklama
Ja z tej firmy używałam na rozstępy a potem na biust ale ze zaszłam w ciązę to an biust dałam mamie i tak mi na rozstępy pomagało a na biust mama mówi ze tez bo sa takie inne hmm bardziej ujędrnione ;)

STOKROTKA dokładnie bo ja niestety tylko okazyjnie moge do H&M zajechac...a tak z C&A fajnie z netu i wsio oki :)też te promocje sa czesto także od ręki nie trzeba biegać do sklepu stacjonarnego na szała a na spokojnie przy herbatce/kawce polukac i zamawiac :D

Do góry