reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
co racja to racja niestety :-(

tak sobie pomyślałam,ajk oglądałam ciuszki dla dziewczynek co kupujecie,że w sumie może i lepiej,że mam syna, bo z moim zakupoholizmem córeczka miałaby 2x więcej ubrań niż junior :-D

u nas tatus wpadl do h&m i myslalm ze wszystkie sukienki wykupi :-D:szok:, nie wiedzialam juz za ktora lapie, najsmiesniejsze ze on az tyle ich nie potrzebuje, moze uda mi sie fotki dac jutro, do tego kupilam jeszcze biale jakby spodenki nie wiem jak to sie nazywa ja mowie na to najki a inni leginsy, nie wiem ale fajne pod sukienke alboe same :-)

Lili 29 zł ;-)
Dzięki.

My już od jakiegoś czasu używamy pieluch 4+, a ostatnio zakupiłam już 5 bo były w promocji. Niby na póżniej, ale coś mi się wydaję, że długo nie poleżą. :rofl2:
Ja przy Adriannie raz zakupiłam 5 i wróciłam do 4+, bo wszystko leciało bokiem.

one są od 9 do 20 kg
a zwykłe czwórki od 7 do 18 kg więc różnica nie taka znów duża
No właśnie na wielkości pieluszki jest różnica i to znaczna, Dada 5 a 4+ to wielkościowo sporo się od siebie różnią.

Ja po doświadczeniu z Adrianną mam nadzieję, że z Weroniką do 5 nie dojdziemy. Ba nawet jakby Ada mi teraz jeszcze w pieluszce chodziła to 4+ starczy, bo zatrzymała się na 15 kg.

Fasolka35 - oszalałaś na tych zakupach????? :laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny, od czwartku 23.05 Biedronka wprowadza Dada:

- wkładki laktacyjne
- pieluchomajtki
- waciki
- czyściki do uszu z ogranicznikiem
- pieluchy do pływania

Wszystko w bardzo fajnych cenach.

Do tego jest promocja 49,99 za 108 sztuk Dada pieluchy 4.

To co mogę jeszcze polecić to puzzle "Trefla dla Maluszka" - warto kupić już teraz, bo pojawiają się rzadko, do tego są świetne wzory, Ada je uwielbiała, są za 14,99 PLN, a normalnie cena takich puzzli "dla Maluszka" to 26,00 PLN i ciężko trafić fajne/kolorowe wzory (chyba, że teraz jakaś nowa wersja wyszła). W gazetce są 4 rodzaje. Są to puzzle gdzie są duże kawałki, maksymalnie 4 sztuki puzzli, coś jest z 2-puzzli, 3-puzzli i 2x 4-puzzle. Ada dostałą z Królem Lwem od mojej siostry i potem próbowałam jeszcze jedne fajne jej dokupić, ale to co są na allegro to w porównaniu do tych z Królem Lwem to mało ładne. Polecam.

Biedronka się rozkręciła ;-) ciekawa jestem czy przy tak rosnącej popularności ich pieluch cena pozostanie bez zmian

reklama
Do góry