reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

reklama
stokrotka ten kombinezon to na teraz czy na za rok kupilas?

wzięłam 86 z myślą o przyszłej zimie ;-)

Fajny ten kombinezon STOKROTKA:))tylko na teraz?ogólnie rozmiarówka głupio wychodzi w tych...miałam odkupić na 3-6 miesięcy na tą zime dla Marcelka a po wymiarach wychodziło że on od 0-3 miesiecy :/obyś dobrze trafiła z rozmiarem...

A nie sorki to było z F&F a to przecie 5-10-15 :p ale taki sam hehe a dokładnie taki

http://img189.imageshack.us/img189/8325/img1648xa.jpg

no dziś przyszła przesyłka, szybko bo wczoraj wysłali a to poczta :szok:
no i jak TZ obejrzał kombinezon to stwierdził,ze junior go chyba założy jak skończy 2 lata :-D taki jakiś duży się wydaje :szok: niby 86 to na jakieś 18+ m...cóż zobaczymy
ogólnie jak zobaczyłam to w 5-10-15 rozmiarówka jest najbardziej adekwatna do wieku :tak:
C&A i H&M zawyżają ;-)

z h&m mam dresik na 62... a guma od spodenek do pach siegala, dopiero teraz zaczyna byc dobry. w ogole jak patrzylam na te rozmiary ich to wedlug ich to dzieci wielkoludy.

no dziś przyszła przesyłka, szybko bo wczoraj wysłali a to poczta :szok:
no i jak TZ obejrzał kombinezon to stwierdził,ze junior go chyba założy jak skończy 2 lata :-D taki jakiś duży się wydaje :szok: niby 86 to na jakieś 18+ m...cóż zobaczymy
ogólnie jak zobaczyłam to w 5-10-15 rozmiarówka jest najbardziej adekwatna do wieku :tak:
C&A i H&M zawyżają ;-)

z C&A różnie mi rozmiarówki wychodzą albo na styk udaje sie albo tak fajnie z luzem...

TYGRYSEK super:)

zgadza się w UK rodzą się olbrzymy ;-) na nasze dzieciaczki to by trzeba u nich kupować na wcześniaki ;-)
W UK czy h&m? tutaj nie ma rozmiarow tylko miesiace a te sa tak sobie nierowne ze szok. przed porodem przyszla do mnie sasiadka angileka i zaczela mnie instruowac co z jakiego sklepu jest mniejsze a co wieksze, rada bezcenna, zlaszcza ze ma syna rok starszego od mojej.

Stokrotka fajny ten kombinezon! Myślę,że będzie ok na zimę, ja chciałam kurteczkę dla mojej kupić tez na zimę za rok, ale zanim się zdecydowałam to mi rozmiar uciekł...:dry: Wojtek w kurteczce 86 przechodził dwie zimy, jak miał 1,5 roku i teraz 2,5, kurtka tup-tup.:confused:

reklama
Do góry