Tygrysek1985
Fanka BB :)
przyszla moja torba z Fisher Price nic madrzejszego w tym temacie nie mogli wymyslic jestem wniebowzieta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
stokrotka ten kombinezon to na teraz czy na za rok kupilas?
Fajny ten kombinezon STOKROTKA)tylko na teraz?ogólnie rozmiarówka głupio wychodzi w tych...miałam odkupić na 3-6 miesięcy na tą zime dla Marcelka a po wymiarach wychodziło że on od 0-3 miesiecy :/obyś dobrze trafiła z rozmiarem...
A nie sorki to było z F&F a to przecie 5-10-15ale taki sam hehe a dokładnie taki
http://img189.imageshack.us/img189/8325/img1648xa.jpg
z h&m mam dresik na 62... a guma od spodenek do pach siegala, dopiero teraz zaczyna byc dobry. w ogole jak patrzylam na te rozmiary ich to wedlug ich to dzieci wielkoludy.
no dziś przyszła przesyłka, szybko bo wczoraj wysłali a to poczta
no i jak TZ obejrzał kombinezon to stwierdził,ze junior go chyba założy jak skończy 2 latataki jakiś duży się wydaje
niby 86 to na jakieś 18+ m...cóż zobaczymy
ogólnie jak zobaczyłam to w 5-10-15 rozmiarówka jest najbardziej adekwatna do wieku
C&A i H&M zawyżają ;-)
W UK czy h&m? tutaj nie ma rozmiarow tylko miesiace a te sa tak sobie nierowne ze szok. przed porodem przyszla do mnie sasiadka angileka i zaczela mnie instruowac co z jakiego sklepu jest mniejsze a co wieksze, rada bezcenna, zlaszcza ze ma syna rok starszego od mojej.zgadza się w UK rodzą się olbrzymy ;-) na nasze dzieciaczki to by trzeba u nich kupować na wcześniaki ;-)