reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

A szybko da sie uzbierać te punkty?M jest hodowla paragonów :0 matko wszedzie paragon w każdej kieszonce nawet przechowuje w szklankach/kubeczkach...ja tylko zbieram i wyrzucam...
To jak ja wszedzie paragony :-)
Gdzie moge kupic cienkie ponczoszki rajstopy dla dziewczynki? Rozmiar ok68 cm? Szukam na alegro i ebayu to tylko duze.

reklama
Moje ostatcie łowy sh ;-)
DSC00975.jpg DSC00977.jpg DSC00976.jpg DSC00984.jpg

DSC00988.jpg DSC00985.jpg DSC00986.jpg DSC00987.jpg

DSC00978.jpg DSC00983.jpg

Awersja grosze jakies bo to na wage wszystko :-),jescze kilka sukienek kupiłam jak mała mi da fotki zrobie

a i dodam ze ta z benetona i ta obok (szara) nowe z metkami były ....

Ostatnia edycja:
Muszę się wreszcie wybrać na łowy, tylko zebrać się nie mogę, bo jedyny sensowny sh mam trochę daleko.
Z wózkiem na nogach dojście w jedną stronę zabierze mi pewnie ok godziny.
Jak się ładniej zrobi, to się może wreszcie ruszę.
Twoje zakupy zawsze są zachętą, tylko lenia mam strasznego.

Ja mam dwa ulubione jeden jest na wage ale tam trzeba szukac bo fajne z byle czym wymieszane drugi z wycenionymi tam juz tak cenowo fajnie nie wychodzi ale rzeczy fajne :-p i komis dzieciecy jeden:-D

Super !!! Grająca zabawka dla dziecka :) (3064279904) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziewczyny znalazłam na allegro taką aukcję może któraś poluje na przyrząd gimnastyczny,tu jest w super cenie ja za nowe takie dałam ponad 100zł.Ja mam w innych kolorach,obaj moi chłopcy lubili to ustrojstwo znaczy się Alanek,bo Marcelek prawie codziennie korzysta i aż pieje jak lecą melodyjki i zaczyna wszystko świecic,:tak:.
Tam jest też doczepiona taka gąsienica jak wstawiała fasolka.

A to zamówiłam dla Marcelka za jego pieniążki bo leżą i nic mu nie kupowałam bo i zabawki po Alanku są i ubranka narazie były nie potrzebne.
MULTICENTRUM Arti Skoczek stolik, chodzik, ZOBACZ! (3036144686) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Nie jest to może polecane przez rehabilitantów ale 15min dziennie raczej nie zaszkodzi:)

reklama
Beacia ja też mam taki skoczek, tzn. z innej firmy, ale chodzi o to samo. Tak się właśnie zastanawiam czy mogłabym na trochę już wkładać tam Małego? Bo on uwielbia skakać i tak codziennie skacze na moich kolanach, a ja go podtrzymuje, więc czy to jakaś różnica?

edit: Cały czas zastanawiam się jaki kupić kubek niekapek dla Małego. Chciałabym taki żeby w ogóle chciał z niego pić (ale tego się nie dowiem póki nie spróbuje), poza tym naczytałam się, że takie kubki są średnio dobre dla dziecka, a najlepsze (jak uważają logopedzi) są te z miękkimi silikonowymi ustnikami. Mi znów się wydaje, że takie kiepsko różnią się od smoka do butli. A może lepszy jednak kapek, np. ten. z Lovi kubek treningowy? Och sama nie wiem?:baffled:

Ostatnia edycja:
Do góry