reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

ja teraz wpisywałam ręcznie kod na panelu-wszystko dla maluszka (żarełko i akcesoria) a teraz mam dostać jakiś skaner i pewnie tym razem będą jakieś środki czystości albo spożywka tak sądzę...
aaaa bo ja juz mam skaner i skanuje wszystko prawie, spozywke, srodki czystosci, kosmetyki, apteke itp.... mnostwo tego jest :-)

anmika, a bo rejestruje sie tutaj:
http://www.ipgdrekrutacja.gfk.pl/

trzeba po prawo ankiete wypelnic.

reklama
A ten skaner, który jest potrzebny to oni dają? I w ogóle powiedzcie mi dziewczyny czy warto, czy nie ma z tym dużo kłopotu?

A ten skaner, który jest potrzebny to oni dają? I w ogóle powiedzcie mi dziewczyny czy warto, czy nie ma z tym dużo kłopotu?
wysyłają sami taki pakiet startowy, w tym jest skaner kodów(takie małe cos na smyczy). trzeba im odeslac pisemko(jest koperta na to opłacona z gory przez panel), ze w razie czego, jak beda chcieli to trzeba im to odesłac.
w sumie trzeba sie przyzwyczaic, ze sie przychodzi ze sklepu, skanuje sie jaki to sklep - jedno pikniecie kodu kreskowego, potem sie skanuje kody kreskowe z artykulow kupionych i potem to sie wprowadza na kompie, wpisujac recznie co ile kosztowalo.
jak sie to zrobi regularnie, to chwilka roboty i gotowe, a jak sie odklada przez 2 tyg(jak ja dzis miałam), to troche jest hehe
regularnosc tego skanowania powoduje, ze sie dostaje rozne punkty, jak w programie lojalnosciowym i mozna na rozne rzeczy z katalogu wymieniac.
ehhh ciekawe czy ktos zrozumie te moje wypociny ;-)

wysyłają sami taki pakiet startowy, w tym jest skaner kodów(takie małe cos na smyczy). trzeba im odeslac pisemko(jest koperta na to opłacona z gory przez panel), ze w razie czego, jak beda chcieli to trzeba im to odesłac.
w sumie trzeba sie przyzwyczaic, ze sie przychodzi ze sklepu, skanuje sie jaki to sklep - jedno pikniecie kodu kreskowego, potem sie skanuje kody kreskowe z artykulow kupionych i potem to sie wprowadza na kompie, wpisujac recznie co ile kosztowalo.
jak sie to zrobi regularnie, to chwilka roboty i gotowe, a jak sie odklada przez 2 tyg(jak ja dzis miałam), to troche jest hehe
regularnosc tego skanowania powoduje, ze sie dostaje rozne punkty, jak w programie lojalnosciowym i mozna na rozne rzeczy z katalogu wymieniac.

Rozumiem, rozumiem i to bardzo dobrze! Bardzo dziękuję za wytłumaczenie. Ja się po prostu zastanawiam czy warto i czy to nie zajmuje za dużo czasu, bo ja to raczej nie jestem systematyczna i skrupulatna, więc chyba sobie odpuszcze.

Ale ja nie kumam jak ja się mogę zalogować na tym panelu? Bo ja też chce, ale skąd mam wziąć ten nr respondenta i o co w tym w ogóle chodzi?

możesz też napisać na e-mail panelinternetowy.pl@gfk.com

pięknie to wyjaśniłaś :tak: nie ma co się łamać każdy da radę ;-)

Sorki ale ja głupia chyba jestem. Jak to działa? Chodzi się po różnych sklepach i skanuje co się kupiło?
przychodzi sie do domu z zakupow. wyjmuje zakupy na stol.
jest do tego broszurka, z ktorej sie wybiera, w jakim sklepie sie bylo, np dajmy na to biedronka, i kolo nazwy Biedronka jest kod kreskowy i robi sie klik skanerem ;-) potem paragon w reke i po kolei z paragonu(tak to jest najszybciej) skanuje sie kody kreskowe z tego co sie kupilo. potem podpina sie skaner do kompa, łaczy z netem i do tych juz zeskanowanych kodów recznie dopisuje sie ceny, za jakie sie te rzeczy kupilo ;-)

reklama
Sorki ale ja głupia chyba jestem. Jak to działa? Chodzi się po różnych sklepach i skanuje co się kupiło?

skanujesz swoje rzeczy w domu Lotka pięknie tłumaczy :tak:

jaka fajna wow!

przychodzi sie do domu z zakupow. wyjmuje zakupy na stol.
jest do tego broszurka, z ktorej sie wybiera, w jakim sklepie sie bylo, np dajmy na to biedronka, i kolo nazwy Biedronka jest kod kreskowy i robi sie klik skanerem ;-) potem paragon w reke i po kolei z paragonu(tak to jest najszybciej) skanuje sie kody kreskowe z tego co sie kupilo. potem podpina sie skaner do kompa, łaczy z netem i do tych juz zeskanowanych kodów recznie dopisuje sie ceny, za jakie sie te rzeczy kupilo ;-)

nooooooooo to ja już ulotki nie muszę czytać bo wszystko wiem :-D

Do góry